De ce romanii prefera manelele??

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine ... ce fel de muzica prefera in romania?

Manele
7
8%
Dance
2
2%
House
21
25%
Pop
3
4%
Rock
21
25%
Trance
9
11%
Reggae
7
8%
Club
4
5%
Lente
2
2%
Hip-Hop
8
10%

Voturi totale : 84

De ce romanii prefera manelele??

Mesajde K-lumea^^ » Lun Sep 02, 2002 3:09 am

Majoritatea romanilor prefera manelele pentru ca sunt nashpa! :)
Pentru ca:

Oamenii cind beau ... asculta manele
Oamenii fara cultura ... asculta manele
Oamenii distrusi, din dragoste ... asculta manele
Oamenii prost dispusi ... asculta manele
Oamenii cu probleme familiare ... asculta manele.

Si din cauza aceasta totzi asculta manele, de ce?
Pentru ca ei nu stiu ca sa inventat radioul sau televizorul sa asculte si ei o melodie de calitate care sa le ajunga direct la inima.

Am sa fac formularul in asa fel in cit sa vad citi manelisti intra pe http://www.muzicabuna.ro si citi sunt contra manele!
K-lumea^^

Mesajde Andra C » Lun Sep 02, 2002 5:21 pm

De prosty ce sunt... pt ca manelele sunt pentru tigani... sa recunoastem ca tiganii au inceput cu manelele...dar acum ca tiganii sau combinat cu romanii...se asculta peste tot
Andra C

Mesajde intoxic8 » Mar Sep 03, 2002 1:44 am

daca tot am votat rock, sa scriu ce am de spus: romanii asculta manelelele din mai multe motive:

1. sunt prosti si incapabili sa aprecieze la adevarata valoare lumea inconjuratoare
2. dupa comunism trebuia sa urmeze asta, altfel nu se putea
3. li s-au bagat pe gat de catre AtomicTV si alate bulshit-uri de televiziuni de la noi
4. in dorinta de a fi la moda s-au degradat (zic eu) alegand 'copilu surpriza' 'costitza ion'
5. Acasa TV: la cate telenovele pot vedea e normal sa asculte si muzica ce se potriveste acestui gen de 'film'.
6. femeile: daca analizati cu atentie veti observa ca majoritatea cantaretilor sunt de sex masculin. daca ii paraseste iubitele (simt nevoia sa fiu in consens cu subiectul si sa fac acordul intre subiect si predicat asa cum fac ascultatorii) e normal sa conceapa astfel de 'melodii'

lista poate continua dar... mai bine ii las si pe altii sa enumere motive
Arbeit macht Frei!
intoxic8
Junior Member

Mesajde Kayla » Mar Sep 03, 2002 9:00 am

Eu nu gasesc decat un motiv: SUNT CRETINI!!! Aia e muzica? Numai tiganii canta asa ceva. Pana si Costi Ionita s-a lasat (parca am vorbi de fumat...)! Eu am votat "Trance". Cel mai misto gen muzical.
Kayla

Mesajde tre » Mar Sep 03, 2002 10:04 am

k-lumea^^ "Oamenii cu probleme familiale ..."
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

HHHHHHHHHMMMMMMM?!

Mesajde rap_t_one » Mar Sep 03, 2002 10:59 am

d c lumea asculta manele?
because!
pentru ca doar banii mai conteaza,mashinile,shi alte chestii trecatoare....
s-a dus de mult [sau mai exista pe alocuri) nevoia de patrundere in inima unei probleme,neevoia de a simtzi ceva cand ascultzi o melodie !
dupa mine manelele merg la chefuri dupa o lada de bere shi 5 pastile de extazy! word!
asta nu-i "muzica " de ascultat intr-un mediu decent!mai ales aia cu pe la spate!(shi cica doar rapperii sant vulgari!)bullshit
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Sep 04, 2002 8:18 pm

Initial trimis de Andra C
De prosty ce sunt... pt ca manelele sunt pentru tigani... sa recunoastem ca tiganii au inceput cu manelele...dar acum ca tiganii s-au combinat cu romanii...se asculta peste tot
Unregistered

...

Mesajde n3aGabitz » Joi Sep 05, 2002 9:29 am

de ai dreacu ce suntem de aia ascultam manele.....voi de ce ascultati rock? vedeti cu corzile alea ba........sa nu-mi ziceti ca sepultura e vreun exemplu de cultura....sau pantera sau cine stie ce alti ratati.....

fiecare avem genul de muzica ai carei artisti ii consideram ratati! deci vedeti-va de vietile voatre mici in continuare si lasa-ti lumea sa asculte ce vor.....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde MadMax » Joi Sep 05, 2002 10:02 am

Uuuuf viata mea!
Sta in firea naturii sa-si creeze un echilibru, de aceea si in muzici trebuie sa existe un Yin (sau Yang - depinde din ce parte privesti), pentru a nu cadea cu totii pe panta rock-ului, sau hh, sau al unui nu-stiu-care-tip/gen/stil-de-muzica. :D
Acuma serios, cred ca tine si de nivelul de cultura (sau incultura). Daca am fi un popor de entelectuali, toti ganditori si fini cunoscatori de arta adevarata, am merge la ceaiuri sa ascultam vesnicul si nemuritorul Mozart :a
Si mai e si nivelul de trai din tara asta, care pana la urma tot la degradarea culturii duce, parerea mea...
Si mai cred ca se tinde (daca nu cumva s-a reusit) sa se inlocuiasca muzica de petrecere, cea adevarata, "de pahar", cu ineptiile si oripilitatile numite manele.

Btw....ati fost la ultimul mega-concert "Dintre o mie de femei..."? :D :D :D
MadMax
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Sep 05, 2002 10:39 am

Mie mi-e ciuda de alta chestie: tziganii astia care canta manele sunt plini de bani! Sunt cei mai bogatzi cantaretzi din Romania!
obsedatzii genului asta de muzica pot deveni violentzi:
De exemplu: O data un taximetrist a luat in masina un grup de golani.Si ashtia repede vroiau manele! Soferul, le-a explicat calm ca nu are casete cu asa ceva, pentru ca nu-i plac.Golanii o tineau tot pe-a lor, pana la un moment dat, cand s-au enervat si l-au luat la bataie pe taximetrist, dupa care l-au lasat la marginea drumului si au plecat cu masina.

Si eu mai merg cu taxiuri, dar cand aia-mi pun manele la zic sa opreasca muzica. Faza este ca ma intreaba ,, da' ce, nu-tzi plac?"
Si le zic scurt: ,,NU!''
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Re: HHHHHHHHHMMMMMMM?!

Mesajde K-gula » Joi Sep 05, 2002 11:08 am

Initial trimis de rap_t_one
d c lumea asculta manele?
because!
pentru ca doar banii mai conteaza,mashinile,shi alte chestii trecatoare....
s-a dus de mult [sau mai exista pe alocuri) nevoia de patrundere in inima unei probleme,neevoia de a simtzi ceva cand ascultzi o melodie !
dupa mine manelele merg la chefuri dupa o lada de bere shi 5 pastile de extazy! word!
asta nu-i "muzica " de ascultat intr-un mediu decent!mai ales aia cu pe la spate!(shi cica doar rapperii sant vulgari!)bullshit

chiar ai impresia ca maneaua merge dupa o pastila? chiar crezi ca dupa 5 lazi de bere, daca nu esti idiot ai asculta manele? eu dupa ce fumez, o iau linistit pe alte genuri muzicale mult mai elevate decat corciturile astea ce se numesc (am si uitat cum).

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

De ce romanii prefera manelele...

Mesajde Unregistered » Joi Sep 05, 2002 11:55 am

Dupa acest sondaj se pare ca totusi romanii nu prefera manelele, majoritatea ma refer, sau poate manelistii inca nu au descoperit acest site...sunt uimita sa vad cata lume a votat 'rock', si eu am votat rock dar nu ma asteptam sa aiba atat de multe voturi...
Iar lumea care asculta manele o face in primul rand din lipsa educatiei, si pentru ca manelele sunt foarte la indemana: manele poti asculta oriunde, la orice coltz de strada, in aproape toate barurile, la aproape toate terasele, in absolut toate cartierele, si desi toate astea ar fi trebuit sa faca lumea sa se sature de manele se pare ca efectul a fost invers, dar sunt sigura ca va veni o zi cand manelele vor fi doar o trista amintire...
Unregistered

Mesajde MadMax » Joi Sep 05, 2002 2:51 pm

Sweet dreams, fata draga, daca afirmi ca "totusi romanii nu prefera manelele, majoritatea ma refer", dupa doar 20 de voturi!!!!
Nici macar o faramitza de "esantion" nu se cheama asta ca este!
Exprimarea corecta ar fi: "totusi cei care surfenesc pe acest forum nu prefera manelele, majoritatea ma refer".

Cat despre urarile la adresa manelelor....sa-ti fie gura aurita si sa te auda...cine trebuie :D
MadMax
Junior Member

Re: Re: HHHHHHHHHMMMMMMM?!

Mesajde rap_t_one » Lun Sep 09, 2002 9:59 am

Initial trimis de K-gula

chiar ai impresia ca maneaua merge dupa o pastila? chiar crezi ca dupa 5 lazi de bere, daca nu esti idiot ai asculta manele? eu dupa ce fumez, o iau linistit pe alte genuri muzicale mult mai elevate decat corciturile astea ce se numesc (am si uitat cum).

K-gula.

Nu sant idiot sa ascult manele dupa o pastila shi 5 lazi de bere!
era doar a figure of speach! nici nu am ajuns la performantza de a bea 5 lazi de bere ! atunci nu cred ca ash mai fi in stare sa-l ascult nici pe popa!
ma refeream la discotecile shi chefurile unde doar atat se asculta!
ce s-a intamplat cu muzi-k populara , de petrecere! ???
Manele manele!

deci vad stelele ,adica fanii shi prietenii for eternity/
PEACE K-GULA!!yooo
rap_t_one
Junior Member

...join me

Mesajde xperta » Lun Sep 09, 2002 4:04 pm

:important e ca romii[ tiganii] sunt adevaratii ascultatori de manele..ei saracii asculta &pt. romani...&va asigur ca nu se vor satura niciodata de manele.

...la manele e nashpa ca toate suna la fel&au un subiect prostesc...ce mai!?important e ca au rima.;asta iti confera slabiciunea de a dansa mai bine.
<IT'S bad luck!But we didn't have any chose,did we?>...
Don't take it amiss if I tell you the truth.;D
xperta
Junior Member

Localitate: keep straight on and then take the first turning to the left/

Re: De ce romanii prefera manelele??

Mesajde Unregistered » Lun Sep 09, 2002 4:13 pm

Domne, n-am multe lucruri de spus impotriva preopinentului meu. Numai ca n-ar trebui sa vorbeasca de lipsa de cultura a iubitorilor de manele (lipsa de cultura evidenta dealtfel) si sa vorbeasca de "probleme familiare". Se refera, bineinteles, la "probleme familiale", numai ca, deh....
Unregistered

manele!

Mesajde kreatorr » Mar Sep 10, 2002 1:35 pm

Manelele-s nashpa! Doar oamenii prea "inteligentzi" pentru alte stiluri muzicale pot asculta manele... Eu am votat dance... ca tot vb de muzica romaneasca aici, dance-ul romanesc ocupa un loc fruntas in muzica romaneasca, desi unii fac un dance nasol rau de tot, gen remix dupa alte piese straine. ascult dance k lumea; iar aici ii exclud din prima pe 3se & co.
kreatorr

tot manele???!!!

Mesajde andreea13 » Mar Sep 10, 2002 9:40 pm

deci....unii au ajuns ,ca sa zic asa ,hartuiti de manele pt ca oriunde mergi manele manele si iar manele!!nu se mai poate .omu nu mai are voie sa intre in discoteci pt ca sunt numai manele.poate ca unele discoteci mai dau 4-5 melodii care mai de care mai normale dar nici chiar asa...iar faptul ca au niste versuri stupide ... nu mai incape vorba!eu una sunt deja obsedata de manele (in sensul rau al cuv).cand aud cuv mabele imi vine sa-mi dau un pumn in fata!!nu se mai poate asa ceva!!
daca tot am votat rock, sa scriu ce am de spus: romanii asculta manelelele din mai multe motive:

1. sunt prosti si incapabili sa aprecieze la adevarata valoare lumea inconjuratoare
2. dupa comunism trebuia sa urmeze asta, altfel nu se putea
3. li s-au bagat pe gat de catre AtomicTV si alate bulshit-uri de televiziuni de la noi
4. in dorinta de a fi la moda s-au degradat (zic eu) alegand 'copilu surpriza' 'costitza ion'
5. Acasa TV: la cate telenovele pot vedea e normal sa asculte si muzica ce se potriveste acestui gen de 'film'.
6. femeile: daca analizati cu atentie veti observa ca majoritatea cantaretilor sunt de sex masculin. daca ii paraseste iubitele (simt nevoia sa fiu in consens cu subiectul si sa fac acordul intre subiect si predicat asa cum fac ascultatorii) e normal sa conceapa astfel de 'melodii'

lista poate continua dar... mai bine ii las si pe altii sa enumere motive
[/QUOTE]
andreea13

Mesajde Unregistered » Mar Sep 10, 2002 10:01 pm

mda .. se pare ca nu mai putem scapa de manelele astea nenorocite ... nu numai in bucureshti .. (aici parca s`a mai skimbat situatzia ) dar in provincie e rupere .. deci acolo unde intorci capul auzi numai manele .. shi daca un dj dintr`o discoteca din provincie incearca sa skimbe muzica ... sa treaca la dance .. pop .. rap .. hip-hop .. house .. este imediat asaltat de divershi indivizi cu fraze de genu " ba da ce pula mea nu mai bagi manele " shi altele de aceashi natura ... mie m`i se par total aiurea manelele..
wake up ppl .. wake up ... `coz the way you`re heading iz totaly wrong ... dar gusturile nu se discuta .. numai ca unele se vomita
Unregistered

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Sep 20, 2002 11:46 pm

IN PROVINCIE?
eU SUNT DIN CLUJ SI NU POT SA COMFIRM CEEA CE TU ZICEAI MAI INAINTE. POATE LA TARA VREI SA ZICI?

MANELELE SUNT O CHESTIE 'BALCANICA'
SI PENTRU UN NINVEL DE CULTURA SCAZUT. E MULTI DA PROSTI CE POTI FACE?
bad_2_the_bone

provincie?

Mesajde motor » Joi Sep 26, 2002 9:40 pm

Eu sunt din Constanta.
chit ca de la noi a iesit Costi ionita...
noi avem in cta metal fest si rockoteca.
bucuresti nu e neaparat centrul civilizatiei romanesti, si provincia nu este in epoca de piatra.
motor

Re: De ce romanii prefera manelele...

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 3:48 pm

Initial trimis de Unregistered
Dupa acest sondaj se pare ca totusi romanii nu prefera manelele, majoritatea ma refer, sau poate manelistii inca nu au descoperit acest site...sunt uimita sa vad cata lume a votat 'rock', si eu am votat rock dar nu ma asteptam sa aiba atat de multe voturi...
Iar lumea care asculta manele o face in primul rand din lipsa educatiei, si pentru ca manelele sunt foarte la indemana: manele poti asculta oriunde, la orice coltz de strada, in aproape toate barurile, la aproape toate terasele, in absolut toate cartierele, si desi toate astea ar fi trebuit sa faca lumea sa se sature de manele se pare ca efectul a fost invers, dar sunt sigura ca va veni o zi cand manelele vor fi doar o trista amintire...

Tu chiar crezi ca cineva care asculta melodiile astea tiganesti si care sigur e un incult, a auzit de cuvantul site sau de internet macar. Si chiar daca... crezi ca ii duce mintea sa scrie ceva coerent aici? :) Eu zic ca nici nu ii intereseaza ce zice lumea. Se multumesc sa se balaceasca in continuare in mediocritate, incultura si prostie.
Din pacate din ce in ce mai multa lume ii asculta pe tiganii astia.
Incep sa cred ca suntem o natie de tigani (francezii au avut dreptate). Si mai cred ca nici in 1000 de ani de acum incolo nu o sa scapam de atitudinea asta tiganeasca. Nu ne place sa fim civilizati. E mai simplu sa fi incult decat sa te stresezi sa faci ceva sa te ridici sa iesi din mediocritate sa incerci sa fi mai bun.
Pe bietii tigani care "canta" chestiile alea nu ii poate invinovati nimeni pentru ca stim cu totii cat de mult ii intereseaza scoala (primul pas spre cultura) si cat ii duce mintea, dar ceea ce ma intriga este ca se asculta asa ceva si in caminele studentesti unde cred ca IQ-ul ar trebui sa fie mai ridicat si unde cred ca ar trebui sa fie oameni cu vederi mai largi care sa nu se lase trasi in jos de mizeria asta numita MANELE.
Poate reuseste CNA-ul sa mai dea o lovitura sora cu OTV-ul si sa interzica tigania asta. :)
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii