Initial trimis de Unregistered
Dupa acest sondaj se pare ca totusi romanii nu prefera manelele, majoritatea ma refer, sau poate manelistii inca nu au descoperit acest site...sunt uimita sa vad cata lume a votat 'rock', si eu am votat rock dar nu ma asteptam sa aiba atat de multe voturi...
Iar lumea care asculta manele o face in primul rand din lipsa educatiei, si pentru ca manelele sunt foarte la indemana: manele poti asculta oriunde, la orice coltz de strada, in aproape toate barurile, la aproape toate terasele, in absolut toate cartierele, si desi toate astea ar fi trebuit sa faca lumea sa se sature de manele se pare ca efectul a fost invers, dar sunt sigura ca va veni o zi cand manelele vor fi doar o trista amintire...
Tu chiar crezi ca cineva care asculta melodiile astea tiganesti si care sigur e un incult, a auzit de cuvantul site sau de internet macar. Si chiar daca... crezi ca ii duce mintea sa scrie ceva coerent aici?

Eu zic ca nici nu ii intereseaza ce zice lumea. Se multumesc sa se balaceasca in continuare in mediocritate, incultura si prostie.
Din pacate din ce in ce mai multa lume ii asculta pe tiganii astia.
Incep sa cred ca suntem o natie de tigani (francezii au avut dreptate). Si mai cred ca nici in 1000 de ani de acum incolo nu o sa scapam de atitudinea asta tiganeasca. Nu ne place sa fim civilizati. E mai simplu sa fi incult decat sa te stresezi sa faci ceva sa te ridici sa iesi din mediocritate sa incerci sa fi mai bun.
Pe bietii tigani care "canta" chestiile alea nu ii poate invinovati nimeni pentru ca stim cu totii cat de mult ii intereseaza scoala (primul pas spre cultura) si cat ii duce mintea, dar ceea ce ma intriga este ca se asculta asa ceva si in caminele studentesti unde cred ca IQ-ul ar trebui sa fie mai ridicat si unde cred ca ar trebui sa fie oameni cu vederi mai largi care sa nu se lase trasi in jos de mizeria asta numita MANELE.
Poate reuseste CNA-ul sa mai dea o lovitura sora cu OTV-ul si sa interzica tigania asta.