Eminem...fals sau adevarat?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde tre » Lun Sep 23, 2002 2:28 am

ba, mai citeste din post-urile mele si-ai sa observi ca nu ma feresc de cuvintele obscene. reciteste-ti si post-urile tale si poate vei observa o diferenta. iar ai mancat cacat degeaba...
iti dedic cu caldura cateva din melodiile formatiei 'suspect', ca tare bine le zic oamenii astia.

apropo de viata reala, eu nu-mi bag pula, eu bag in pizda ma-sii... ca sa folosesc si eu cuvinte obscene in mod gratuit ;).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Re: Scandal ca-n vremurile bune!

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 3:28 pm

Initial trimis de bhuttu
Hai sa ma bag si io!
"If I had a magic wand/ I'd make the whole world suck my dick without a condom on". Asta as face si eu!

Si ce mai astepti?
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Pirtea Sorin » Lun Sep 23, 2002 3:32 pm

Initial trimis de MadMax
N-am habar de viata lui (adevarul e ca putin imi pasa!), dar mie mi-a lasat impresia unui "papitzoi", un fel de clown la curtea "regelui" Dre...

Si acuma "offtopic" am ceva de spus....d-le "Original", n-am nika cu matale, dar parca prea le stii pe toate. Stau si-ti citesc mesajele si vad cum "suferi" ca ceilalti nu-s de acord cu tine, care esti atoatecunoscator. Se pare ca nu te-a lovit viata inca, sa-ti dai seama ca nu lumea e cea care graviteaza in jurul tau! Las-o mai moale, te rog...Da-ti cu parerea, da' nu da cu muia in stanga si-n dreapta dupa cei care nu-s de-acord cu tine....

Genial, dom'le, genial! MadMax, esti un adevarat! Daca ar fi toti ca tine, elemente ca original, k-gula si altii s-ar sinucide. De rusine. Ai tot respectul meu, MadMax. :o
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde tre » Mar Sep 24, 2002 12:51 am

domnu' pirtea iar gandesti ca madama de la chioscu' din colt. cum poti sa-l bagi in aceeasi oala pe k-gula cu umpluturi ca original?
tre
Junior Member

looooool

Mesajde n3aGabitz » Mar Sep 24, 2002 2:51 am

la faza asta il las pe k-gula sa raspunda...pe mine ma ca "umplutura" depaseste intelectual....

MA AMUZI BA! lol
n3aGabitz
Junior Member

Re: looooool

Mesajde MadMax » Mar Sep 24, 2002 9:55 am

la faza asta il las pe k-gula sa raspunda...

mancalea-i p**si lu k-gula si lu adrian

Asa cum a zis K-gula multi sunteti paraleli cu muzica

...si lista ar mai putea continua, dar nu mai gasesc mesajele respective...

Auzi, Original? Esti un fel de creierash mai mic al lui K-gula? Pe langa ce gandeste el, mai gandesti si tu, cu conditia sa nu te depaseasca momentul? Las-o mai moale cu crizele de personalitate, frate! Ca nu ei fi tu insusi G.O.D.! (sau...? :con: )
MadMax
Junior Member

Re: Re: Scandal ca-n vremurile bune!

Mesajde bhuttu » Mar Sep 24, 2002 12:11 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin

Si ce mai astepti?

N-am o bagheta magica.

Auzi bai Sorine, tu vrei sa pari idiot sau chiar asa esti?

PS: Fratilor, vedeti ca de Eminem e vorba aici....
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

MadMax - singurul adevarat din acest forum

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Sep 24, 2002 3:39 pm

Initial trimis de MadMax

Auzi, Original? Esti un fel de creierash mai mic al lui K-gula? Pe langa ce gandeste el, mai gandesti si tu, cu conditia sa nu te depaseasca momentul? Las-o mai moale cu crizele de personalitate, frate! Ca nu ei fi tu insusi G.O.D.! (sau...? :con: )

MadMax, din nou constat ca esti adevarat! Dar iti mai sugerez ceva: anunta-i pe moderatori, nu-ti mai bate capul cu javrele de care e plina tara asta - atat de plina, incat a dat afara si-n forumul asta. Hai sa postam de-acum numai on-topic si sa-i lasam pe obsedati sa vomite pana n-or mai putea. N-o sa facem noi acum din rahat bici, numai pentru ca parintii lor n-au reusit :sperm: acest lucru.
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Sep 24, 2002 4:21 pm

Initial trimis de Pirtea Sorin

Genial, dom'le, genial! MadMax, esti un adevarat! Daca ar fi toti ca tine, elemente ca original, k-gula si altii s-ar sinucide. De rusine. Ai tot respectul meu, MadMax. :o

de ce esti atat de sigur de cele ce le afirmi, domnule partea? chiar crezi ca m-as sinucide, fiindca mintea ta nuinclude si inteligenta? mai degraba te-as sinucide ;). scuze, ucide cu insecticide, fiindca aceste cuvinte ignisifiante,postate cu prost gust, fac parte dintr-un trust de imbecilitate. te simti in stare sa comentezi ceva la obiect? fa-o. nu? fati-o :D este plina lumea de basini mecanice ca tine. chiar nu vrei sa iesi din tipar? crezi ca MadMax da raspunsuri pe placul tau? le da pt. a rade de curultau ridat. iar te-ai fardat? :j

K-gula. :rulz:
K-gula

Mesajde K-gula » Mar Sep 24, 2002 4:24 pm

si mesajul anterior, tot de mine a fost trimis. imi bag ceva in el de calculator.

on-topic. eminem fals sau adevarat? eu zic ca este adevarat, insa acum promoveaza foarte mult imagine. nu mai este acelas copil neastamparat ca la inceput.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde tre » Mie Sep 25, 2002 1:28 am

adevarat in sensul ca poate chiar ii place hip-hopul.
da la-nceput, cu primul hit 'my name is' a dat moarte-n bibilici dupa care a scos chestii uzuale. 'role model' a fost si ea oarecum deosebita dar nu cu acelasi impact. de-atunci tot face pe controversatul cu tot ce implica asta, fuck fcc, fuck britney, etc. dar nu uita sa multumeasca tuturor cunostintelor de fiecare data cand ia un premiu..
tre
Junior Member

Re: ....

Mesajde michael denton » Sâm Sep 28, 2002 8:58 pm

Initial trimis de original
....

Michael nu inteleg ce vrei sa zici prin Infinite? Si nu inteleg de ce te ei de mine din moment ce zici eminem rules inseamna ca suntem de aceasi tabara....sigur ai citit bine fratE?

De ce ti se pare tie ca ma iau de tine? Nici pe departe!
Dar avand in vedere ca nu stii ca Infinte e primul L.P. al lui Eminem, eu nu m-as mai da mare cunoscator al lui.
michael denton

Mesajde Michael denton » Sâm Sep 28, 2002 9:01 pm

Initial trimis de tre cool
adevarat in sensul ca poate chiar ii place hip-hopul.
da la-nceput, cu primul hit 'my name is' a dat moarte-n bibilici dupa care a scos chestii uzuale. 'role model' a fost si ea oarecum deosebita dar nu cu acelasi impact. de-atunci tot face pe controversatul cu tot ce implica asta, fuck fcc, fuck britney, etc. dar nu uita sa multumeasca tuturor cunostintelor de fiecare data cand ia un premiu..

F**k you tre cool! Sunt sigur ca esti o cur*a care ii place poponarul de Moby!
Michael denton

Mesajde MadMax » Sâm Sep 28, 2002 10:39 pm

Initial trimis de Michael denton

F**k you tre cool! Sunt sigur ca esti o cur*a care ii place poponarul de Moby!

Uuuh!!!! Ce sari asa, d-le? Si-a dat omul cu parerea, n-a omorat pe nimeni! Si daca ar fi sa injuri pe cineva care a vb despre Eminem, citeste si alte mesaje de pe thread-ul asta, ca gasesti (de ex eu :D )

Tre cool, ai tu dreptate, eu as mai adauga faptul ca de multe ori Eminem pica in penibil, dar probabil ca o face doar pentru "publicitate gratuita"...clown in toata regula!
MadMax

Mesajde tre » Dum Sep 29, 2002 11:47 pm

well said dear mr. michael denton, you got me, i'm a bitch who likes some of moby-the-fag's songs along with other shit like that. i also would like fucking you right up your ass with a pickhammer, you fucking brainwashed nigger wannabe. go home and ask your mommy if she could find some free time (from sucking cock and being fucked by 10 nigger wannabes at a time, that is) to let you back into her eurotunnel-sized pussy.

thank you mr. denton,
get a dick.
tre
Junior Member

Mesajde Michael Denton » Mar Oct 01, 2002 9:15 pm

tre cool, eu nu m-am luat de ma-ta, fuck you!
Suck my dick you fucking motherfucker!
Oricine zice ca punk's still alive, e un poponar, pedofil ce are ca hobby practicarea incestului.
Avand in vedere ca esti violat de ambii parinti de la varsta de 4 ani, prefer sa nu te mai deranjez de la incestul care are loc in acest timp, intre tine si tactu!
Michael Denton

Mesajde tre » Joi Oct 03, 2002 12:58 am

...adevaru' e ca n-am vazut vreun 'nigga wannabe' care sa si gandeasca.
ba, pe bune, si negrii au creier, nu numa' pantaloni largi, pula mare (asa se zice, n-am verificat ;)) si voce groasa.
tre
Junior Member

Mesajde hidden » Joi Oct 03, 2002 6:05 am

E ciudat cand te uitzi pe forumuri romanesti in care unii se cred mai desteptzi ca altzii fara nimic la baza. Itzi vine sa shi razi cateodata de prostia altora. Sa-l luam pe Original de exemplu. Se comporta exact ca un copil de 10 ani, probabil fara o viatza sociala, care incearca sa compenseze lipsurile din viatza reala aici pe forum incercand sa para mare si tare. Cand s-a pus topicul asta probabil cel care l-a initziat a sperat la niste raspunsuri decente si nu la copilarii ca ale tale. Ca esti tu enciclopedie si stii pe de rost viatza lu` Eminem sau ca ai facut repede search pe Google ca sa pari "stiutor", asta nu ne intereseaza atata timp cat dai niste raspunsuri decente. Si pana la urma fiecare are dreptul parerii lui fatza de un artist, fara ca tu sa fii asha obsedat de pula si sa tzi-o bagi pe unde visezi.
hidden

Mesajde dadius » Joi Oct 03, 2002 7:19 am

trei categorii de oameni sunt aici.

1. cei care se cearta si se in jura.
2. cei care stau deoparte, analizeaza si se mira.
3. cei care fac morala si comentarii.

cel mai tare ma enerveaza a treia categorie (vezi postul de dinainte)
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde MadMax » Joi Oct 03, 2002 9:18 am

Initial trimis de dadius

Si matale in ce categorie te inscrii acuma? :D:D:D
(hop si eu, zise MadMax! :a )
MadMax
Junior Member

Eminem adevarat...fals...adevarat...

Mesajde Unregistered » Joi Oct 03, 2002 10:45 am

o mare parte din ce zice el in versurile lui este adevarat, dar si in cazul asta adevarul este undeva pe la mijloc...chiar el a declarat intr-un interviu ca, parte din versurile lui, sunt DOAR versuri, nimic mai mult...asta ca un fel de apel la pustii care ar avea de gand sa ii urmeze sfaturile/mesajele care apar apar pe acolo. Si la Eminem este mai mult decat evident ca el a suferit traume serioase in copilarie, si totusi este doar un pusti frustrat si traumatizat care se amageste ca poate schimba lumea...
Unregistered

Mesajde tre » Vin Oct 04, 2002 1:55 am

Initial trimis de dadius

vezi ca eu ma incadrez in categoria 2,5 ;).
tre
Junior Member

hmmm

Mesajde n3aGabitz » Vin Oct 04, 2002 4:42 am

bai michaele...din moment ce ma dau FAN eminem nu ti se pare normal sa stiu aproape tot despre el? Sunt curios cand ai aflat tu de infinite...dupa aia iti zic si eu cand am aflat ....te-am pupat fah...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde dinu » Vin Oct 04, 2002 10:48 am

Initial trimis de Michael Denton
Oricine zice ca punk's still alive, e un poponar, pedofil ce are ca hobby practicarea incestului.

Ete, nu vroiam eu sa intru intr-o polemica pe tema eminem, da' cretinu' asta le-a pus capac la toate. Si ca sa nu-l bag in pizda ma-si cu tot neamu' lui si laptele stricat de l-a supt de mic, as avea o singura rugaminte: sa ne explice d-sa cum sta treaba cu punk-ul, cine e el si cum de a murit... apoi sa mearga in padure sa se sinucida, cu o doza mortala de ciocolax.

P.S. Si pentru ca tot ma faci poponar si pedofil, sa ma anunti cand ti se naste vreun copil.
dinu
Junior Member

Mesajde MadMax » Vin Oct 04, 2002 12:01 pm

Iarta-l, frate, ca nu stie ce zice! :D
Two beers or not two beers, that is the question....
MadMax
Junior Member

Re: hmmm

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 11:17 pm

De infinite am aflat acum 2 ani, daca tii neaparat sa stii.
Si cu ce drept vine un amarat ca tine sa ma faca fah?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 11:19 pm

nu stiu cand, dar mai bine intreb-o pe ma-ta, ca ea stie mai bine.
Unregistered

lol

Mesajde n3aGabitz » Joi Oct 10, 2002 8:04 pm

unregistered...michael....sandy...."pha"

de cand au inceput sa scrie toti idioti pe net....de atunci am inceput sa te fac "fah"...

mu mu
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Michael Denton » Sâm Oct 12, 2002 8:59 pm

Pai atunci, incepe cu ma-ta sa-i spui fah!
Cacat in ploaie ce esti!
Michael Denton

of doamne

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 12, 2002 10:50 pm

bai mie chiar imi placea hip-hopul inainte da de cand au aparut cacati d-astia ca "original" asta imi vine sa vars. pe el l-a facut ma-sa intrun cartier ( bineinteles ) periferic, adica traieste printre blocurile gri cum ar spune niste "frati" de-ai lui si asta i se pare ca il ridica deasupra celorlalti muritori care nu-si baga limba de-un metru in curu oricarei formatii de hip-hop, ci trag din greu si muncesc ca sa isi faca un rost in viata. drept sa spun cred ca chiar are succes eminem asta daca a reusit sa isi faca rost de lingai ca asta.
"original": ce stii tu mah muie despre viata si grutatile vietii ca vad ca te lauzi de nu se poate. vrei sa zici ca esti nevoias si sarac si calcat in picioare de toata lumea "buna" ? asa o sa si mori. sau ca esti baietas si te ocupi de gainarii la coltu stazii? crezi ca o sa ajungi cine stie ce mahar mare? poate, da sa stii ca nu ajungi nicaieri daca stai cu urechea in difuzor toata ziulica sa-i auzi pe unii cum canta de viata grea si sa sari apoi cu limba in curu' lor cand cineva zice ceva rau. eminem si astia de teapa lui de la fraieri ca tine scot bani.
daca stau sa ma uit la fata ta imi vine sa plang. cu privirea aia chiar ca bagi in sperieti pe toata lumea si arati exact ca un fan hip-hop adevarat, ca mai mult nu esti. daca urechea ta interna e la fel de mare cat cea externa e clar de unde vine comportamentul ala.
as mai scrie cateva aici da nu mai am chef. daca as fi tactu te-as lua la bataie sa-ti rup muia aia de ingamfat sa vezi si tu cum e sa fii om civilizat si sa vorbesti frumos cu lumea din juru tau.
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii