iti dedic cu caldura cateva din melodiile formatiei 'suspect', ca tare bine le zic oamenii astia.
apropo de viata reala, eu nu-mi bag pula, eu bag in pizda ma-sii... ca sa folosesc si eu cuvinte obscene in mod gratuit

Initial trimis de bhuttu
Hai sa ma bag si io!
"If I had a magic wand/ I'd make the whole world suck my dick without a condom on". Asta as face si eu!
Initial trimis de MadMax
N-am habar de viata lui (adevarul e ca putin imi pasa!), dar mie mi-a lasat impresia unui "papitzoi", un fel de clown la curtea "regelui" Dre...
Si acuma "offtopic" am ceva de spus....d-le "Original", n-am nika cu matale, dar parca prea le stii pe toate. Stau si-ti citesc mesajele si vad cum "suferi" ca ceilalti nu-s de acord cu tine, care esti atoatecunoscator. Se pare ca nu te-a lovit viata inca, sa-ti dai seama ca nu lumea e cea care graviteaza in jurul tau! Las-o mai moale, te rog...Da-ti cu parerea, da' nu da cu muia in stanga si-n dreapta dupa cei care nu-s de-acord cu tine....
la faza asta il las pe k-gula sa raspunda...
mancalea-i p**si lu k-gula si lu adrian
Asa cum a zis K-gula multi sunteti paraleli cu muzica
Initial trimis de Pirtea Sorin
Si ce mai astepti?
Initial trimis de MadMax
Auzi, Original? Esti un fel de creierash mai mic al lui K-gula? Pe langa ce gandeste el, mai gandesti si tu, cu conditia sa nu te depaseasca momentul? Las-o mai moale cu crizele de personalitate, frate! Ca nu ei fi tu insusi G.O.D.! (sau...? :con: )
Initial trimis de Pirtea Sorin
Genial, dom'le, genial! MadMax, esti un adevarat! Daca ar fi toti ca tine, elemente ca original, k-gula si altii s-ar sinucide. De rusine. Ai tot respectul meu, MadMax. :o
Initial trimis de original
....
Michael nu inteleg ce vrei sa zici prin Infinite? Si nu inteleg de ce te ei de mine din moment ce zici eminem rules inseamna ca suntem de aceasi tabara....sigur ai citit bine fratE?
Initial trimis de tre cool
adevarat in sensul ca poate chiar ii place hip-hopul.
da la-nceput, cu primul hit 'my name is' a dat moarte-n bibilici dupa care a scos chestii uzuale. 'role model' a fost si ea oarecum deosebita dar nu cu acelasi impact. de-atunci tot face pe controversatul cu tot ce implica asta, fuck fcc, fuck britney, etc. dar nu uita sa multumeasca tuturor cunostintelor de fiecare data cand ia un premiu..
Initial trimis de Michael denton
F**k you tre cool! Sunt sigur ca esti o cur*a care ii place poponarul de Moby!
Initial trimis de dadius
trei categorii de oameni sunt aici.
1. cei care se cearta si se in jura.
2. cei care stau deoparte, analizeaza si se mira.
3. cei care fac morala si comentarii.
cel mai tare ma enerveaza a treia categorie (vezi postul de dinainte)
Initial trimis de dadius
trei categorii de oameni sunt aici.
1. cei care se cearta si se in jura.
2. cei care stau deoparte, analizeaza si se mira.
3. cei care fac morala si comentarii.
cel mai tare ma enerveaza a treia categorie (vezi postul de dinainte)
Initial trimis de Michael Denton
Oricine zice ca punk's still alive, e un poponar, pedofil ce are ca hobby practicarea incestului.
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator