Marius MOga - ?!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Pt ce trupe a compus cel mai bine Marius M.?

Akcent
6
9%
Andreea A/ Andreea B
2
3%
Hi-q
12
17%
Simplu
25
36%
Candy
4
6%
Sistem
21
30%

Voturi totale : 70

Mesajde tre » Dum Sep 29, 2002 11:04 pm

Initial trimis de catharsis
Charisma> my mistake, trebuia sa ma uit mai bine, oricum ambele trupe incep cu S
simplu, sistem, tot un drac (kkt)

nu ma...simplu is de cacat, sistem is o formatie decenta, serios.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Bey!

Mesajde AndraC » Lun Sep 30, 2002 9:39 pm

In primu` rand nu mai vreau sa va certaty shi sa va jigniti pe subiectul asta OK?
AndraC
Junior Member

Corect!!!

Mesajde AndraC » Lun Sep 30, 2002 9:52 pm

Initial trimis de Afroditta
Manelistii si subcultura nu au ce cauta pe un site al muzicii bune !!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca incerci sa iei apararea unei non-valori muzicale macar fa-o cu argumente, diplomatie si bun simt, si nu arunca in cei care nu sunt de acord cu parerea ta insulte de genul "Sunteti invidiosi pe banii si talentu' lu' moga" sau "voi n-o sa ajungeti niciodata ca moga".

Corect... pai manelele... ce cauta pe un site de muzica buna?
Cu insultele... se mai insulta pe ici pe colo, nu ai ce-i face...
Marius Moga este talentat, compune destul de bine, cashtiga foarte bine shi cam atat... asta este munca lui
AndraC
Junior Member

Mesajde bad_2_the_bone » Mar Oct 01, 2002 5:18 am

Piesa compusa pentru Sistem ii super asa ca asta spune multe.
bad_2_the_bone

huh??!...Marius Moga??!...whatever...

Mesajde Unregistered » Mar Oct 01, 2002 12:25 pm

Marius Moga are intr-adevar niste versuri stupid de simple, cei de la trupa Simplu daca nu fac niste scheme si nu stau de cateva ori in cap li se duce tot farmecul (doar aia ii mai scapa de banalitate), Ackent sunt de ras si plans si plans cu discu' lor cu tot, Andreea B. A., care o fi ca tot aia e, se prezinta la fel de jalnis ca inainte (ba acum parca si mai jalnic, deh tre' sa le suportam separat pe fiecare), la fel si Candy...sa zicem ca trupa Sistem ar mai avea ceva original, DAR asta categoric nu se datoreaza versurilor lui Moga. Marius Moga acest neobosit al topurilor de muzica de proasta calitate din Romania care ne oboseste cu "minunatele lui creatii" . E pueril si peste cativa ani nimeni nu va mai stii nimic de el, cu sigurantza.

tre cool, o intrebare ptr tine (asta daca nu te-ai sinucis deja, sper ca nu) domnisoara din poza de sub numele tau este cumva chiar solista trupei Nightwish? am avut un mic moment de gandire profunda cand am vazut poza :), asta asa, vorbind de adevarate talente (tinere talente chiar)
Unregistered

Re: huh??!...Marius Moga??!...whatever...

Mesajde coolcryssy » Mar Oct 01, 2002 9:31 pm

eu nu inteleg un lucru: aproape toti sunt in potriva lui MOGA, insa muzica lui e cea mai comerciala, akcent sunt deja super urati, invidiati, etic, dar discurile lor se vand cel mai bine. nimic nu are logica. ori cei care afirma ca muzica e proasta mint, si cumpara totusi cd-uri, casete, merg la concerte etc., ori sunt doar 1% din populatia tarii, care sunt ALTFEL decat ceilalti, si inca mai cred ca primavara incepe cu o floare?!!!?
coolcryssy

Mesajde tre » Joi Oct 03, 2002 12:53 am

coolcryssy da.
tre
Junior Member

Mesajde dadius » Joi Oct 03, 2002 7:10 am

va rog a doua oara. blocati acest subiect. Marius Moga e bun, tanar frumos ,talentat sa-i fie de bine.

Da nu mai vorbiti atat despre el ca nu are rost.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

post-ul cu nr. 666

Mesajde tre » Vin Oct 04, 2002 1:58 am

subiect blocat! va ia mama dracu' daca mai scrieti ;).

i
tre
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Oct 04, 2002 1:03 pm

pt .afroditta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa stii ca esti cam proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in primul rand nu e simplu-emotii ca e SISTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI SPUI CA MARIUS NU ARE DECAT UN CALCULATOR SI NISTE SOFTURI,SI CA NU STIE DE FAPT CUM SE COMPUNE O MELODIE...
DA CE, VREI SA SPUI CA TU STII ??????????????????????????/
IA MAI LASA-L TU PE MARIUS IN PACE SI VEZI-TI DE PROSTIA TA!!!!! CA E MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PT .CHARISMA: SI TU ESTI CAM PROASTA!!!!!!!!!!!!!!!!
IN PRIMUL RAND ,SIMPLU SI SISTEM NU E TOT UNA!!!!!!!!!!!!!!
IN AL DOILEA RAND NU MAI FACE NEFUTUTE NISTE FETE PE CARE NICI MACAR NU LE CUNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI SE PARE MIE SAU DE AIA LE FACI NEFUTUTE FIINDCA NICI TU N-AI FOST FUTUTA INCA????????????????????
Unregistered

Mesajde Afroditta » Sâm Oct 05, 2002 11:19 am

[quote]Initial trimis de Unregistered
SI SPUI CA MARIUS NU ARE DECAT UN CALCULATOR SI NISTE SOFTURI,SI CA NU STIE DE FAPT CUM SE COMPUNE O MELODIE...
IA MAI LASA-L TU PE MARIUS IN PACE SI VEZI-TI DE PROSTIA TA!!!!! CA E MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IN AL DOILEA RAND NU MAI FACE NEFUTUTE NISTE FETE PE CARE NICI MACAR NU LE CUNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI SE PARE MIE SAU DE AIA LE FACI NEFUTUTE FIINDCA NICI TU N-AI FOST FUTUTA INCA????????????????????
[/QUOT]
Crezi ca meriti vreun raspuns?!!! Totusi ti-l voi da caci poate isi mai face loc cate o idee in mintea ta ingusta despre cum sa te porti si cum sa vorbesti. In primul rand atacul tau la adresa mea este mahalagesc si jignitor in primul rand pentru tine. Vorbesti ca o manelista care nu stie ce-i aia o "discutie". Apoi, stii tu despre mine daca compun sau nu muzica? N-ai vrea sa-ti arat colectia de diplome si trofee de la festivaluri internationale! Nu am vrut sa ma laud ci doar sa-ti dovedesc ca ai vorbit fara sa gandesti.
Cat despre moga, tot un ratat ramane, fie ca vrei sau nu, nu tu imi vei schimba parerea, ci numai o (greu de crezut) posibila evolutie a lui moga
Afroditta

Mesajde dadius » Sâm Oct 05, 2002 2:40 pm

bai ce trebuie facut ca sa se inchida subiectul asta ? trebuie sa dam spaga ? terminati dracu o data cu moga asta!!!
dadius

VAI!

Mesajde Charisma » Sâm Oct 05, 2002 11:21 pm

[quote]Initial trimis de Unregistered
[B]pt .afroditta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI SE PARE MIE SAU DE AIA LE FACI NEFUTUTE FIINDCA NICI TU N-AI FOST FUTUTA I
Charisma
Junior Member

VAI!

Mesajde Charisma » Sâm Oct 05, 2002 11:25 pm

Initial trimis de Unregistered

:) Draga cretinule (unregistred), :D tu esti cam prost, mey. Cand draq am zis eu ca sistem si simplu e tot una? Stai cam prost cu mintea...:con: Si cand am facut eu ne****te fetele carora le place sistem? Nu mai tziu minte numele celui care a postat mesajul ala in care a afirmat ce ai zis tu, mai uita-te odata, omule, sa vezi mai bine numele, ca si cu vederea stai prost. Si nu te mai lua de oameni asa, doar ca sa te iei, ai priceput? :p Relaxeaza-te.
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Nu-l cunoasteti

Mesajde info_man » Dum Oct 06, 2002 3:22 pm

Marius compune pentru public, adica ce vor ascultatori sa asculte. Dejaba compune el muzica "complicata" daca publicul nu intelege nimic din texte. Daca nu intelege publicul muzica lui, n-ar fi avut Moga succes!!! Sunt sigur ca genul asta de muzica nu-i place lui Marius personal. Dar ar fi avut succes daca as fi compus ce iar fi trecut prin cap, si ce-as fi vrut el? raspuns; NU!!! ca tineretul de azi s-au prostit de cap. Nu vedeti ca trupele compuse de el nu seamana de loc.
Simplu-->Break,Dance, rap si hip hop.
Sistem-->Techno si trance
Ackcent-->pop
Andreea B si A--> House/pop
Fuego-->Latin
Ginditi-va de treaba asta....
info_man

Mesajde dadius » Dum Oct 06, 2002 4:49 pm

Opriti-va. Nu mai scrieti de Moga ca nu merita.Inchideti acest subiect daca nu intru in greva foamei.:)
dadius

bau

Mesajde PreferatA » Mar Oct 08, 2002 11:07 am

Marius Moga imparte apartamentul ku florin .. in bucuresti .. este un tip super .. iar kand ne-am intalnit .. nu avea fitze si chiar s-a oferit sa ia pe una din fetele de acolo ,pe scuter pana la complexul Lia unde era lansarea HI-Q .......

iar daca el nu ar fi multe din formatziile de pe piatza romaneaska nu ar exista .. sau nu ar avea versuri destul de bune .. plus ka akuma mai nou colaboreaza ku Florin de la Hi-Q la creearea versurilor!!!!!!!!!!

v-am pupat!
PreferatA

Mesajde Unregistered » Mar Oct 08, 2002 11:45 am

Marius Moga este un compozitor super!Toate versurile lui sunt acceptate si au priza la public!Versurile pe care le compune pentru Andreea B. nu imi plac ,dar poate era intr-o perioada cam lipsita de inspiratie! Cel mai mult imi plac versurile de la Sistem si Simplu! Felicitari!!!!!!Face treaba buna!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: huh??!...Marius Moga??...un fraier

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 3:31 pm

Bai, Marius Moga e un fraier shi totzi ii canta in struna. Nu shtiu cum naiba a ajuns atat de mediatizat. Toate formatziile pentru care compune nu merita nici juma' de ban.
M :M :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :fuck: :D ;:o
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 3:35 pm

marius moga a reusit performanta sa transforme o formatie adevarata de breakdance intr-una de dans de proasta calitate...

DAr melodiile asta cum sunt?
scoase pe banda rulanta, cu versuri slabe, majoritatea copilaresti, intr-un cuvant PROASTE

Ai mare dreptate, mai, Marius Moga nu-i bun de nimik in muzica, dar este frumos al naibii.
Unregistered

Mesajde bad_girl10 » Vin Oct 11, 2002 3:38 pm

Initial trimis de dadius
va rog a doua oara. blocati acest subiect. Marius Moga e bun, tanar frumos ,talentat sa-i fie de bine.

Cine te-a fraierit ca Marius moga are talent. Are pa dracu'!!!
bad_girl10

Mesajde Bad_girl10 » Vin Oct 11, 2002 3:49 pm

Initial trimis de dadius

Ba, yo nu m-ai trimit mesaje legate de Marius Moga, dar nu mai spune ca-i bun ca mi se ridica parul cand aud o asemenea idiotenie. Si in plus cine dracu' e babalaul asta de Marius Moga? Ce daca a facut atatea melodii? Crezi ca eu nu sunt in stare sa scriu trei vorbe pentru fufele alea de la candy? ba chiar pot scrie mai multe. Shi mai bune. Dar shi asa Giulia(candy) ramane proasta, tinand cont ca a ramas repetenta. Daca nu ma credeti, intrebati-o pe ea. E chiar proasta.
Bad_girl10

Re: nu shtitzi ce spunetzi!!!!

Mesajde bad_girl10 » Vin Oct 11, 2002 4:00 pm

Initial trimis de Unregistered
Salut!Sunt cristina!Anyway, am vazut mesajele astea si nu pot sta indiferenta poate pt ca il stimez prea mult pe mogaOriacum, nu poate fi numit plagiator sau nu stiu cum ci cel mai tare compozitor al muzicii moderne romanesti pana in prezent.Ori vreti sa traitzi printre versurile lui dan spataru, angela similea si laurentiu cazan, ori va modernizati odata, ca muzica romaneasca n-a mai luat cre' ca din sec 7 i.H. asha amploare si niciodata n-a fost mai buna!Si va fi mai buna atata timp cat exista moga!!!!!!!

Eshti chiar proasta, fato, nu shtii ce vorbeshti!!!!1
bad_girl10

Re: !!!!!!!

Mesajde BAD_GIRL10 » Vin Oct 11, 2002 4:04 pm

Initial trimis de CCMUSIC
Eu am mailul lui Marius...:) dar ce mai, e doar un mail......

Shi ce te lauzi? Parca pe noi ne-ar interesa! BOU AL BALTZII CE ESHTI!!
BAD_GIRL10

Bah!

Mesajde AndraC » Vin Oct 11, 2002 8:45 pm

Ce-i cu harmalaia asta mah?
Da ce e aici.? Subiect de cearta?
Ia mai terminaty voi... gata .
Doar va spunety parerea shi terminaty....
OK?
;j :T
AndraC
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Oct 11, 2002 9:55 pm

Mey,am citit toate parerile de la cap la coada...si sincer m-a obosit!Atata invidie,prostie,cearta....Ce rost are?
Oricum mereu vor exista conflicte de genul asat,de ce va mai stresati atata?
Eu nu-mi dau cu parerea despre Moga,ca poate ma mai trezesc si eu cu cate o injuratura....
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Oct 12, 2002 11:24 am

mie mi se pare un compozitor talentat, e adevarat ca dupa mine melodiile seamana intre ele, dar e problema lui. in general, sunt mishto.; cel mai mult imi pace senzatii sistem, si apoi daca ati auzit zonuri moga mix. , de alina sorescu, care e super. acum nu poti stii daca el poate scrie melodii mai complicate decat atat sau nu.. sau se da doar mare. sa ne demonstreze daca e intr-adevar in stare de mai mult
Unregistered

Mesajde Wild Rose » Sâm Oct 12, 2002 5:34 pm

marius moga a reusit performanta sa transforme o formatie adevarata de breakdance intr-una de dans de proasta calitate...

DAr melodiile asta cum sunt?
scoase pe banda rulanta, cu versuri slabe, majoritatea copilaresti, intr-un cuvant PROASTE

Simplu nu mai sunt o formatie adevarata de breakdance ptr ca nu poate Smiley sa danseze:) Lol..e mai prostut el... Ca sa nu mai adaug ca el crede ca muzica lor este hip-hop...poate peste un an doi o sa invete si el diferenta intre muzica...care e dance, care e hip-hop, care e R&B, etc...Dar mai este pana atunci...SIncer, noiile piese mi se par ok, dar ei ca persoane...Nu o sa auziti vreodata cuvinte de lauda de la mine (parca am mai spus asta undeva...)

Eu am votat Hi-q...ptr ca imi place formatia, nu neaparat ptr ca a compus Marius Moga nu stiu ce piesa...el a compus si ptr Andreea A si Andreea B...si asta nu prea cred ca a fost in favoarea lui (si nici nu cred ca a scos piese 'mega cool' ptr ele)...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Oct 12, 2002 5:53 pm

Eu nu am nimic cu el...nici macar nu-l cunosc...Dar nu pot spunce ca ma omor dupa piesele lui...si ce va certati atata pe Sistem si pe versurile lor??? Au si ei trei cuvinte care se repeta...oau!!! Sunt buni, nu sunt buni, ce conteaza??? Dar totusi nu stiu cum poate fi el geniu cand el compune versuri de genul 'nanana' (enervant mai este sa asculti asta de un milion de ori intr-o melodie) sau 'n-am bani de bilet' (stupid, stupid, stupid...strica mai tot cantecul)...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

de cacat

Mesajde Shakalul » Lun Oct 14, 2002 5:34 pm

Intamplator sunt din Alba-Iulia si intamplator mama i-a fost profa
lui Marius Moga in clasele 5-8. Tipul era intr-o clasa de engleza (din alea selectionate) numai pt ca tac'su lucra la o televiziune locala si directoarei de la scoala respectiva ii placea sa apara des la tv. Profesorii l-au caracterizat ca "prost dar tupeis". Mai tarziu facea clapele pt niste prieteni. Eu l-am cunoscut intr-o seara, dar nu mi s-a parut asa de prost. Totusi, muzica lui e de tot cacatul, el a distrus practic pe cei de la Simplu. Totusi admir sinceritatea lui de la Mamaia, cand a zis ca p eel nu-l intereseaza calitatea ci sa se vanda cat mi bine, publicul tinta fiind pustimea (fara cultura, as adauga eu)

Formatia aia Talk2Me, era penibila, recunoaste asta si un fost membru al ei
Shakalul
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii