Initial trimis de catharsis
Charisma> my mistake, trebuia sa ma uit mai bine, oricum ambele trupe incep cu S
simplu, sistem, tot un drac (kkt)
nu ma...simplu is de cacat, sistem is o formatie decenta, serios.
Charisma> my mistake, trebuia sa ma uit mai bine, oricum ambele trupe incep cu S
simplu, sistem, tot un drac (kkt)
Initial trimis de Afroditta
Manelistii si subcultura nu au ce cauta pe un site al muzicii bune !!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca incerci sa iei apararea unei non-valori muzicale macar fa-o cu argumente, diplomatie si bun simt, si nu arunca in cei care nu sunt de acord cu parerea ta insulte de genul "Sunteti invidiosi pe banii si talentu' lu' moga" sau "voi n-o sa ajungeti niciodata ca moga".
Initial trimis de Unregistered
pt .afroditta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa stii ca esti cam proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in primul rand nu e simplu-emotii ca e SISTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI SPUI CA MARIUS NU ARE DECAT UN CALCULATOR SI NISTE SOFTURI,SI CA NU STIE DE FAPT CUM SE COMPUNE O MELODIE...
DA CE, VREI SA SPUI CA TU STII ??????????????????????????/
IA MAI LASA-L TU PE MARIUS IN PACE SI VEZI-TI DE PROSTIA TA!!!!! CA E MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PT .CHARISMA: SI TU ESTI CAM PROASTA!!!!!!!!!!!!!!!!
IN PRIMUL RAND ,SIMPLU SI SISTEM NU E TOT UNA!!!!!!!!!!!!!!
IN AL DOILEA RAND NU MAI FACE NEFUTUTE NISTE FETE PE CARE NICI MACAR NU LE CUNOSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI SE PARE MIE SAU DE AIA LE FACI NEFUTUTE FIINDCA NICI TU N-AI FOST FUTUTA INCA????????????????????
marius moga a reusit performanta sa transforme o formatie adevarata de breakdance intr-una de dans de proasta calitate...
DAr melodiile asta cum sunt?
scoase pe banda rulanta, cu versuri slabe, majoritatea copilaresti, intr-un cuvant PROASTE
Initial trimis de dadius
va rog a doua oara. blocati acest subiect. Marius Moga e bun, tanar frumos ,talentat sa-i fie de bine.
Da nu mai vorbiti atat despre el ca nu are rost.
Initial trimis de Unregistered
Salut!Sunt cristina!Anyway, am vazut mesajele astea si nu pot sta indiferenta poate pt ca il stimez prea mult pe mogaOriacum, nu poate fi numit plagiator sau nu stiu cum ci cel mai tare compozitor al muzicii moderne romanesti pana in prezent.Ori vreti sa traitzi printre versurile lui dan spataru, angela similea si laurentiu cazan, ori va modernizati odata, ca muzica romaneasca n-a mai luat cre' ca din sec 7 i.H. asha amploare si niciodata n-a fost mai buna!Si va fi mai buna atata timp cat exista moga!!!!!!!
Initial trimis de CCMUSIC
Eu am mailul lui Marius...dar ce mai, e doar un mail......
marius moga a reusit performanta sa transforme o formatie adevarata de breakdance intr-una de dans de proasta calitate...
DAr melodiile asta cum sunt?
scoase pe banda rulanta, cu versuri slabe, majoritatea copilaresti, intr-un cuvant PROASTE
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator