Hate to say :"I told you so"...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Hate to say :"I told you so"...

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Oct 04, 2002 7:18 am

Hello, you may remember me from such topics as "That **** bitch closed my post" and for my eager hate for D***, and for my constant ban to the all forum!

Well, I´m back!

Am fost plecat pentru mult timp prin lume (Franta, Anglia, Suedia,Finlanda,etc..), si nu mare mi-a fost mirarea cind venind inapoi sa citesc postul scris de KickAss cu "greva bunului simt"! Certzi, batai, jigniri...sa nu mai vorbesc de expresia scrisa de ***** "jur pe fetita mea"!!??!

Quote KickAss:

"Libertatea opiniilor a disparut, libertatea de miscare a disparut, libertatea de exprimare fiind la randul ei amenintata de apucaturi dictatoriale."

Eu am criticat acest forum de la inceput, numind-ul "forum comunist" (unde vad KickAss imi da dreptate) si alte nebuneli, dar unii dintre voi luati lucrurile astea prea in serios!!!!
Ati ajuns sa va jurati pe copii...pe chestia asta am ris 3 ore!!

Forumul, dupa cum KickAss a zis, este un mod de relaxare pentru multi dintre noi, eu cel putin il gasesc amuzant, usor de navigat, si un canal de informatie excelent!

Anyway, un sfat pentru moderatori si admini: mai slabiti si voi cureaua putin. Nu mai amenintati atita, nu va mai aratati "puterea", ca toti stim ce usor este de dat un avertisment sau ban, dar mai greu este sa fii ingaduitor...

BR
NIkko

PS. Where is my Dana? :)
Nicholas_Alex
Junior Member

Re: Hate to say :"I told you so"...

Mesajde gaga » Vin Oct 04, 2002 9:54 am

Initial trimis de Nicholas_Alex

Little dana o' hara decided one day to travel away, far away :)
(lyrics by sonata arctica)

da' stai linistit, citesc aberatiile, nu-mi mai dau, insa cu parerea.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 04, 2002 9:57 am

They kill Dana ! :cry:

.......

Iata Sopra....ai aici un nou subiect pentru noul forum ce a luat nastere ieri ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Hera » Vin Oct 04, 2002 10:29 am

who are those bad people who killed dana,moshule? :hehe:
Hera
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 04, 2002 12:37 pm

Initial trimis de Hera
who are those bad people who killed dana,moshule? :hehe:

creca te cam mananca. craiova nu e asa departe.
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Oct 04, 2002 12:43 pm

Initial trimis de dana

creca te cam mananca. craiova nu e asa departe.

io cred c-o roade pizMa
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Oct 04, 2002 12:46 pm

Oh my God, they killed Dana. You bastards!

Hai sa va zic una tare! Ieri in aeroport la Helsinki, m-am dus sa fumez o tigare in "palatul de cristal", si se auzea canalul de radio cel mai popular al Finlandei, Kiss FM. Nu prea am acultat ce ziceau aia, ma gindeam ce pot lua de la taxfree cu 3€, cind am auzit cuvintul "romanialainen"...hmmmm....zic in gindul meu "o fii oare ce cred eu??". Il intreb in engleza pe un blond slab si uscat, cu o fata de vulpe ce zic aia la radio, si el imi zice rizind:

"One woman from Romania, lied her husband died working abroad. But her husband wasn´t dead, she just wanted his money, about 30 000€. He came back and summon her in court."

Am ris si eu, dar mai printre dinti, am fumat tigarea, si cind sa plec ma intrebat de unde sint. Ungaria, i-am raspuns, si am fugit la taxfree de unde am luat 2 Toblerone mici!

Ooopsss...sa dus subiectul raaaaaauuuuu offtopic...

Scuze!

PS: Dana, da´ mie tot imi place de tine!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 1:02 pm

Ati ajuns sa va jurati pe copii...pe chestia asta am ris 3 ore!!

!te joci cu focul flacau!vezi sa nu plangi 3 ore!
SOD

Re: Re: Hate to say :"I told you so"...

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Oct 04, 2002 1:21 pm

Initial trimis de SOD

!te joci cu focul flacau!vezi sa nu plangi 3 ore!

LOOOOOOL

Nu m-am speriat eu de Dana, da´ pai de tine? Te maninc la micul dejun, cu 3 oua tari si un pahar cu lapte batut. Apropo, nu ca-s rasist, dar esti tigan?? Ca nu mai aia se jura pe copii! Asta in caz ca te simti cu musca pe caciula!?!

Dar daca te-am ofensat, imi cer scuze...ca sint om civilizat, si nu as vrea sa pling 3 ore, ca mi-se inrosesc ochii, si nu ma mai iubesc femeile.:)
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Hera » Vin Oct 04, 2002 1:22 pm

nu ma mananca deocamdata, dar, daca se va intampla pe viitor ...am sa anunt , ca sa aiba cine sa ma scarpine :D
and that was only a question, Dana!
Hera
Junior Member

Re: Re: Re: Hate to say :"I told you so"...

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 1:33 pm

LOOOOOOL

Nu m-am speriat eu de Dana, da´ pai de tine? Te maninc la micul dejun, cu 3 oua tari si un pahar cu lapte batut. Apropo, nu ca-s rasist, dar esti tigan?? Ca nu mai aia se jura pe copii! Asta in caz ca te simti cu musca pe caciula!?!

Dar daca te-am ofensat, imi cer scuze...ca sint om civilizat, si nu as vrea sa pling 3 ore, ca mi-se inrosesc ochii, si nu ma mai iubesc femeile.:)

phuah,ce dracu ma?nu stiam ca esti asa sugubat!m-ai facut sa rad cu lacrimi!
stabileste data,ora si locul de intalnire si-ti stau la dispozitie!poti sa-ti iei si gasca!
da am o intrebare?de unde stii ca am 3 coaie de vrei sa le mananci pe toate?ai facut puscarie la jilava?
SOD

Re: Re: Re: Re: Hate to say :"I told you so"...

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Oct 04, 2002 1:47 pm

Initial trimis de SOD

phuah,ce dracu ma?nu stiam ca esti asa sugubat!m-ai facut sa rad cu lacrimi!
stabileste data,ora si locul de intalnire si-ti stau la dispozitie!poti sa-ti iei si gasca!
da am o intrebare?de unde stii ca am 3 coaie de vrei sa le mananci pe toate?ai facut puscarie la jilava?

Hehehe...sa nu-mi zici ca ai zaru´ pe mina...asta mi-ar lamuri citeva intrebari. Poate imi si zici ca tu ai fost ala de facea pe tramvaiul pentru Geamanu!?! Uite cum facem: ne intilnim duminica (06.10), in Piatra-Neamtz, linga Casa de Cultura, la ora 21:00. Daca intirzii putin, asteapta-ma, s-ar putea sa am ceva probleme pina imi adun gasca! Deci repet: asteapta acolo pina vin eu! OK?

Nu te speria de ce a zis Dana, nu este adevarat!

Wanna be my friend?
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Oct 04, 2002 1:57 pm

uha,din piatra neamt?ce dracu ma?sunt blestemat?
nu vin ma pana acolo,ca azi n-am chef de sange!da nu te culca pe-o ureche!sunt acolo unde nici cu gandul nu ajungi!he,he,he,he!(ce mi-a placut asta !)
zar n-am ,da pot sa-mi fac!am in schimb pe piept ala cu "Jur razbunare"!si pe spate am unu cu "Sa moara mama,bat tot"!

la prietenie ma mai gandesc,ca de cand m-am liberat ultima oara nu m-am mai cuplat cu nimeni!da daca insisti,se rezolva!cum iti place,cu alifie sau fara alifie?
SOD

Mesajde angus » Vin Oct 04, 2002 2:07 pm

alo, nu puteti mama draga sa va injurati mai cu stelute, ca intelectualii?
mai mult nu va zic.
saltare, SOD.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 04, 2002 2:16 pm

Nicholas_Alex ,acest nebun frumos al Europei pe care o strabate cand are el chef ....seamana foarte bine cu costasilviu la idei !
Eu m-am distrat teribil ,pe seama acestui subiect !

Ce te faci ,SOD...Piatra Neamtz a devenit un orash blestemat pentru tine ? Ce ti-e si cu moldovenii astia ! :( Se iau de bietul SOD . Hai ma ..ca vin cu tine sa nu te bata aia . Il luam si pe Sopra...ca cica e rau de tot la nervi !

Ma intreb ce-o fi zis Dana prin "craiova nu e asa departe ! " . :con:
Dar ca sa fiu in ton cu subiectul zic si eu : Urziceni nu e asa departe :p

PS : Sopra ,unde esti mai ? nu ne mutzi subiectul pa aberatzii ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii