Well, I´m back!
Am fost plecat pentru mult timp prin lume (Franta, Anglia, Suedia,Finlanda,etc..), si nu mare mi-a fost mirarea cind venind inapoi sa citesc postul scris de KickAss cu "greva bunului simt"! Certzi, batai, jigniri...sa nu mai vorbesc de expresia scrisa de ***** "jur pe fetita mea"!!??!
Quote KickAss:
"Libertatea opiniilor a disparut, libertatea de miscare a disparut, libertatea de exprimare fiind la randul ei amenintata de apucaturi dictatoriale."
Eu am criticat acest forum de la inceput, numind-ul "forum comunist" (unde vad KickAss imi da dreptate) si alte nebuneli, dar unii dintre voi luati lucrurile astea prea in serios!!!!
Ati ajuns sa va jurati pe copii...pe chestia asta am ris 3 ore!!
Forumul, dupa cum KickAss a zis, este un mod de relaxare pentru multi dintre noi, eu cel putin il gasesc amuzant, usor de navigat, si un canal de informatie excelent!
Anyway, un sfat pentru moderatori si admini: mai slabiti si voi cureaua putin. Nu mai amenintati atita, nu va mai aratati "puterea", ca toti stim ce usor este de dat un avertisment sau ban, dar mai greu este sa fii ingaduitor...
BR
NIkko
PS. Where is my Dana?