Iisus e metalist
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Iisus e metalist
Cautand cu disperare o cale de ieshire,tremurand ca un copil ce crede ca s-a nascut din gresheala,iisus a realizat ca anturajul sau patetic il sufoca.Asha ca a hotarat sa imbratzisheze intunericul, adevarata divinitate,care ii va asigura cu sigurantza immortalitatea.Lumina palida si rece a lunii ii va scalda chipul,iar el se va hrani cu sufletele inutile ale manelishtilor,pe care ii va vana cu cruzime.Tupurile acestora vor ajunge in descompunere eterna, obligandu-i sa ingenuncheze in fatza adevaratei culturi muzicale pentru a cere mila.Dar nimeni nu le va auzi ruptura strigatelor... Iisus nu va ramane decat o umbra a trecutului sau,iar cand va fi destul de puternic,va aduce intunericul in regatul tatalui sau,iar tronul de aur al luminii va fi acoperit de putreziciunea fiintzei jalnice care a fost odata dumnezeu.Black Metalul va domni...asha a fost scris.
- JesusSux
legat de acest post nu pot decat sa rog pe careva sa-l stearga......e prea de tot.
si pt cel care a scris: fa si tu ce au facut aia in vara. ia-te de mana cu inca unu si arunca-te de pe bloc.
si pt cel care a scris: fa si tu ce au facut aia in vara. ia-te de mana cu inca unu si arunca-te de pe bloc.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
message from heaven :)
Iisus este... ce este ma? Ai zis ca este metalist... O fi dar am si eu o intrebare pt tine: Dracku' nu este cumva fan Adrian Copilu' Minune sau Nicolae Guta? SAu macar al gajicilor de la Andre? Bai si io, ascult foarte mult rock, fac o gramada de tampenii, da sa stii ca ma bucur cand gasesc unu' mai dobitoc decat mine ...Nu-mi dai si mie adresa sau nr tau de telefon ca sa te felicit?(...sau sa stiu pe cine sa arunc in aer
)). si mai am o veste nashpa pt tine: cred ca te-ai pus rau cu Ala de Sus. vezi ca iti da Sefu' meciu'!!! Dar oricum ma esti bou... tine-o tot asa(... in mana!)

- aelyus
get lost kid
Ok, si eu ascult death si black, dar de aici pana a face aceeasi greseala ca si crestinii, si anume adorarea unui lucru per se (a black metalului in cazul tau), adica fanatism, e o cale lunga lunga. Intr-adevar, nu toti rockerii sunt destepti. Nu stiu, pur si simplu e stupid ceea ce scrii.
Ar fi intr-adevar cretin sa afirmi ca Black Metalul este cel mai bun gen muzical. Gandeste-te bine. Si lasa-l pe Iisus in pace, ca daca nu era el nu m-as mira daca omenirea ar fi pierit de cateva ori bune pana acum din stupizenie.
Ar fi intr-adevar cretin sa afirmi ca Black Metalul este cel mai bun gen muzical. Gandeste-te bine. Si lasa-l pe Iisus in pace, ca daca nu era el nu m-as mira daca omenirea ar fi pierit de cateva ori bune pana acum din stupizenie.
- Unregistered
Re: Iisus e metalist
Imi place...pur si simplu imi place...
teribilishti sunt cei ce nu au intzeles mesajul
teribilishti sunt cei ce nu au intzeles mesajul
- Unregistered
Chiar asha?!?
Bai nene data viitoare cand itzi mai vine o idee ca asta tine-o pt tine!
Chiar nu ne intereseaza!
Chiar nu ne intereseaza!
- Johnny_bz
- Junior Member
Doamne! vino Doamne! sa vezi ce-a mai ramas din oameni....
Idiotenie mai mare ca asta n-am mai auzit decat la un fost coleg de liceu care era satanist dar in fine...omul era dus. Dar sa vii si sa-ti exprim parerile pe chat(si ce pareri!!!?!?) e prea de tot!
Eu am o parere si o idee in acelasi timp: cred ca ar trebui sa te arunci de la etaj.!:))
Eu am o parere si o idee in acelasi timp: cred ca ar trebui sa te arunci de la etaj.!:))
-
Love2Fly - Junior Member
fiecare are dreptul la o parere.intr o vreme si eu credeam ca dumnezeu e rocker,altadata mi se parea ca e femeie,dar acum imi dau seama ca aberam mai rau ca oamenii astia de aici:D dar chestia asta e totusi prea de tot.stergeti o repede pana nu vad
fetele bisericeti.
loooool la faza cu aruncatu de pe bloc
numa bine;)
fetele bisericeti.
loooool la faza cu aruncatu de pe bloc
numa bine;)
- Gavozdita
esti sanatos mintal?
bey si mie imi place rockul mult,dar de aici pana la afirmatia ta e cale lunga!fa bine si du-te la vreun psiholog!!!...
- Unregistered
si totusi...
Dragule....nu stiu ce sa zik...bizar subiect....
ai cam exagerat si cica asta se cheama blasfemie....
pa
ai cam exagerat si cica asta se cheama blasfemie....
pa
- Sweet_Ada
Iarta-ne Doamne!
mai copilasi, faceti si voi ceva util cand intrati pe net, nu va mai dati in stamba pe forumuri de cacat, crezand ca luati niste premii pt asta...nici nu stiu de ce Dumnezeu scriu randurile astea...poate pt ca ascult si am ascultat o gramada de metal/rock? poate pt ca am trecut de mult de copilariile astea?
- Unregistered
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii