Iisus e metalist

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Iisus e metalist

Mesajde JesusSux » Mie Oct 09, 2002 5:00 am

Cautand cu disperare o cale de ieshire,tremurand ca un copil ce crede ca s-a nascut din gresheala,iisus a realizat ca anturajul sau patetic il sufoca.Asha ca a hotarat sa imbratzisheze intunericul, adevarata divinitate,care ii va asigura cu sigurantza immortalitatea.Lumina palida si rece a lunii ii va scalda chipul,iar el se va hrani cu sufletele inutile ale manelishtilor,pe care ii va vana cu cruzime.Tupurile acestora vor ajunge in descompunere eterna, obligandu-i sa ingenuncheze in fatza adevaratei culturi muzicale pentru a cere mila.Dar nimeni nu le va auzi ruptura strigatelor... Iisus nu va ramane decat o umbra a trecutului sau,iar cand va fi destul de puternic,va aduce intunericul in regatul tatalui sau,iar tronul de aur al luminii va fi acoperit de putreziciunea fiintzei jalnice care a fost odata dumnezeu.Black Metalul va domni...asha a fost scris.
JesusSux

Mesajde dadius » Mie Oct 09, 2002 7:21 am

legat de acest post nu pot decat sa rog pe careva sa-l stearga......e prea de tot.

si pt cel care a scris: fa si tu ce au facut aia in vara. ia-te de mana cu inca unu si arunca-te de pe bloc.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

message from heaven :)

Mesajde aelyus » Mie Oct 09, 2002 6:10 pm

Iisus este... ce este ma? Ai zis ca este metalist... O fi dar am si eu o intrebare pt tine: Dracku' nu este cumva fan Adrian Copilu' Minune sau Nicolae Guta? SAu macar al gajicilor de la Andre? Bai si io, ascult foarte mult rock, fac o gramada de tampenii, da sa stii ca ma bucur cand gasesc unu' mai dobitoc decat mine ...Nu-mi dai si mie adresa sau nr tau de telefon ca sa te felicit?(...sau sa stiu pe cine sa arunc in aer :))). si mai am o veste nashpa pt tine: cred ca te-ai pus rau cu Ala de Sus. vezi ca iti da Sefu' meciu'!!! Dar oricum ma esti bou... tine-o tot asa(... in mana!)
aelyus

Re:

Mesajde Moroiu » Mie Oct 09, 2002 8:53 pm

Ba, e genial mesaju'. Imi place cum gandesti. Stapanu' fie cu tine!
Moroiu

get lost kid

Mesajde Unregistered » Mie Oct 09, 2002 10:39 pm

Ok, si eu ascult death si black, dar de aici pana a face aceeasi greseala ca si crestinii, si anume adorarea unui lucru per se (a black metalului in cazul tau), adica fanatism, e o cale lunga lunga. Intr-adevar, nu toti rockerii sunt destepti. Nu stiu, pur si simplu e stupid ceea ce scrii.
Ar fi intr-adevar cretin sa afirmi ca Black Metalul este cel mai bun gen muzical. Gandeste-te bine. Si lasa-l pe Iisus in pace, ca daca nu era el nu m-as mira daca omenirea ar fi pierit de cateva ori bune pana acum din stupizenie.
Unregistered

Mesajde bad_2_the_bone » Vin Oct 11, 2002 4:56 am

de fapt nici nu stiu ce sa zic la mesajul asta.

Ii prea de tot.

Din toate punctele de vedere. Exagerat.
bad_2_the_bone

Re: Iisus e metalist

Mesajde Unregistered » Vin Oct 18, 2002 3:18 am

Imi place...pur si simplu imi place...
teribilishti sunt cei ce nu au intzeles mesajul
Unregistered

hmm...

Mesajde Unregistered » Vin Oct 18, 2002 1:36 pm

daca ar fi sa ne gandim la cati artisti rock au murit de-a lungul timpului, si nu de batranete, as spune ca Iisus nu este metalist, ci dimpotriva...
Unregistered

Mesajde LiquidSky » Sâm Oct 19, 2002 2:32 am

la prima vedere, n-am inteles nimic. doar a doua citire m-a luminat nitel. ce? cum? e deja ziua? aaaa...
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Chiar asha?!?

Mesajde Johnny_bz » Sâm Oct 19, 2002 11:04 pm

Bai nene data viitoare cand itzi mai vine o idee ca asta tine-o pt tine!
Chiar nu ne intereseaza!
Johnny_bz
Junior Member

Doamne! vino Doamne! sa vezi ce-a mai ramas din oameni....

Mesajde Love2Fly » Sâm Oct 19, 2002 11:33 pm

Idiotenie mai mare ca asta n-am mai auzit decat la un fost coleg de liceu care era satanist dar in fine...omul era dus. Dar sa vii si sa-ti exprim parerile pe chat(si ce pareri!!!?!?) e prea de tot!
Eu am o parere si o idee in acelasi timp: cred ca ar trebui sa te arunci de la etaj.!:))
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Oct 20, 2002 11:43 am

fiecare are dreptul la o parere.intr o vreme si eu credeam ca dumnezeu e rocker,altadata mi se parea ca e femeie,dar acum imi dau seama ca aberam mai rau ca oamenii astia de aici:D dar chestia asta e totusi prea de tot.stergeti o repede pana nu vad
fetele bisericeti.

loooool la faza cu aruncatu de pe bloc
numa bine;)
Gavozdita

esti sanatos mintal?

Mesajde Unregistered » Dum Oct 20, 2002 12:26 pm

bey si mie imi place rockul mult,dar de aici pana la afirmatia ta e cale lunga!fa bine si du-te la vreun psiholog!!!...
Unregistered

si totusi...

Mesajde Sweet_Ada » Dum Oct 20, 2002 6:24 pm

Dragule....nu stiu ce sa zik...bizar subiect....
ai cam exagerat si cica asta se cheama blasfemie....
pa
Sweet_Ada

Iarta-ne Doamne!

Mesajde Unregistered » Lun Oct 21, 2002 11:23 pm

mai copilasi, faceti si voi ceva util cand intrati pe net, nu va mai dati in stamba pe forumuri de cacat, crezand ca luati niste premii pt asta...nici nu stiu de ce Dumnezeu scriu randurile astea...poate pt ca ascult si am ascultat o gramada de metal/rock? poate pt ca am trecut de mult de copilariile astea?
Unregistered

neutru

Mesajde motor » Mie Oct 23, 2002 8:48 pm

eu ascult black/death metal, si sunt crestin.
daca ne gandim din punct de vedere legal, si satanismul poate fi o religie, desi sper sa nu se ajunga asa.
repet : nu trebuie sa am pareri de genul asta ca sa acult black/death.
motor

Mesajde 2PAC » Vin Oct 25, 2002 10:21 am

Handicapat mai mare ca asta care a creeat subiectul nu cred ca exista pe tot forumu'
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac...
2PAC
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Oct 27, 2002 1:59 am

doamne ce amuzante sunt unele mesaje.daca stau sa ma gandesc mai bine toate din forumu asta.nici nu ma mai obosesc sa scriu ceva;doar stau , citesc si rad.ce cretini sunt unii si cat de inversunati sunt altii.mare ti e gradina doamne!...:con:
Gavozdita

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii