Dana ii ureaza lui m-sux bafta mare! (deocamdata, daca nu ma razgandesc ca io-s cam labila psihic

Initial trimis de DANA
Am auzit ca domnul atat de contestat pe-aici isi sustine maine teza de doctorat. Ca sa vada cat il apreciem sau ... nu, propun un sondaj.(daca nu-si baga vali coada, vali nu mai modifica sondajele plizzzzz)
Dana ii ureaza lui m-sux bafta mare! (deocamdata, daca nu ma razgandesc ca io-s cam labila psihic)
Initial trimis de DANA
Anonimu' de sus e manelesux. Nu-l dili Vali... Ca asa e computatoru' lui, mai destept decat proprietarul. El e logat dar posteaza ca anonim... Cum ar veni uite mielu' .... nu e lupu...
Initial trimis de the radical
deci de acuma va semna sub numele de excelentza sa Doc Malelos .
ps; nu era sub influentza shampaniei insa ; cum se zice cool as a cucumber .
LOL
Initial trimis de DANA
Bai dar a luat sau nu? Ca el nu a fost azi on line iar tu vad ca navighezi ascuns si nu-ti pot trimite privat daca esti incognito...
Initial trimis de manelesux
Okidoki, im safe now, am ramas shi cu vreo zece beri de la protocol shi n-am cu cine le bea,da ridic un pahar pentru totzi aia care m-au votat, chiar daca inca nu mi-a trecut diareea de la emotzii, mai ridic unu pentru aia care au avut incredere in mine shi cu care am avut o groaza de discutzii interesante, fie ele acide sau bazice,mai ridic un pahar pt. tot rocku de la elvis incoace, shi mai ridic un cantecel de slava pt. omu fara de care nimic nu s-ar fi intamplat (chiar daca iel nu shtie), the radical....plus, evident, pt. radical cel mic.
Aplauze,fair folks!
P.S.A,shi pt. nevast-mea Eve care nush cu cine draq umbla la ora asta ca am asha o impresie ca incepe sa ma evite acu cand ar trebui sa-mi impartasheasca bucuria.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator