bafta sau nu lui manelesux?

ce-a fost pe Muzici o data

Bafta?

Chestionarul s-a închis pe data de Joi Noi 01, 2001 3:24 pm

Da bah, bafta mare...
10
91%
Ptiu, du-te draq de nesimtit
0
Niciun vot
De tine nu mai puteam io acum
1
9%

Voturi totale : 11

bafta sau nu lui manelesux?

Mesajde gaga » Lun Oct 22, 2001 3:23 pm

Am auzit ca domnul atat de contestat pe-aici isi sustine maine teza de doctorat. Ca sa vada cat il apreciem sau ... nu, propun un sondaj.(daca nu-si baga vali coada, vali nu mai modifica sondajele plizzzzz)

Dana ii ureaza lui m-sux bafta mare! (deocamdata, daca nu ma razgandesc ca io-s cam labila psihic :D )
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: bafta sau nu lui manelesux?

Mesajde Vizitator » Lun Oct 22, 2001 3:47 pm

Initial trimis de DANA
Am auzit ca domnul atat de contestat pe-aici isi sustine maine teza de doctorat. Ca sa vada cat il apreciem sau ... nu, propun un sondaj.(daca nu-si baga vali coada, vali nu mai modifica sondajele plizzzzz)

Dana ii ureaza lui m-sux bafta mare! (deocamdata, daca nu ma razgandesc ca io-s cam labila psihic :D )

Bun,deci o sa shtiu cine e de vina daca nu imi iau examenu.
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Oct 22, 2001 3:56 pm

Anonimu' de sus e manelesux. Nu-l dili Vali... Ca asa e computatoru' lui, mai destept decat proprietarul. El e logat dar posteaza ca anonim... Cum ar veni uite mielu' .... nu e lupu...
gaga

Mesajde the radical » Lun Oct 22, 2001 8:03 pm

Initial trimis de DANA
Anonimu' de sus e manelesux. Nu-l dili Vali... Ca asa e computatoru' lui, mai destept decat proprietarul. El e logat dar posteaza ca anonim... Cum ar veni uite mielu' .... nu e lupu...

nice one Dana ; adica optiunile de votare :).
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde FrozeN » Lun Oct 22, 2001 8:06 pm

DANA eu zic sa te calmezi si sa-l lasi pe manelesux sa posteze pe aici in continuare. Ce dreq...
FrozeN
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 23, 2001 7:52 am

Bai Frozen, nu stii sa citesti? E cu bafta adica un fel de succes lui manelesux care are un examen maine . Adica azi... Cititzi bai posturile inainte de a arunca rahatu'. Cum sa nu-l las in pace pe sux? Io in cine-mi mai bag picioru' daca el pleaca? Sau te oferi donator de organe?
gaga

sa ai bafta!

Mesajde curly » Mar Oct 23, 2001 9:16 pm

in ce vei fi mah doctor!
o sa ma lovesc pe forum cu un DOCTOR!misto!
rau de gura!
curly
Junior Member

dana!!!

Mesajde curly » Mar Oct 23, 2001 9:58 pm

dana,pai parca era o cerinta de-a mea sa nu-mi apara poza pe site!de ce nu mi-ati respactat-o d-ra moderator?va dati tare ?.............in plus de asta e si fara fair-play ca poza respectiva a fost trunchiata!!!.................si flacaul ala de la cluj o sa-mi fac declaratii in continuare............i-ai dat apa la moara si nu te iert!!!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 9:32 am

Bai frate curly... in primul rand ca eu nu-mi amintesc sa-mi fi spus vreodata ca nu vrei sa-ti apara poza... sau nu mai tii minte. Pe urma care-i problema? Acum nu mai esti pe mana mea. Daca vrei da-i un mesaj lui vali si zi-i sa o scoata (poza mah). Dar nu inteleg de ce esti asa salbatic. Iar pe flacaul din cluj il doare drept in k*r de tine, iti spun eu...
gaga

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 3:49 pm

deci de acuma va semna sub numele de excelentza sa Doc Malelos .
ps; nu era sub influentza shampaniei insa ; cum se zice cool as a cucumber .
LOL
Vizitator

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 3:53 pm

Initial trimis de the radical
deci de acuma va semna sub numele de excelentza sa Doc Malelos .
ps; nu era sub influentza shampaniei insa ; cum se zice cool as a cucumber .
LOL

Bai dar a luat sau nu? Ca el nu a fost azi on line iar tu vad ca navighezi ascuns si nu-ti pot trimite privat daca esti incognito...
gaga

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 4:24 pm

Initial trimis de DANA

Bai dar a luat sau nu? Ca el nu a fost azi on line iar tu vad ca navighezi ascuns si nu-ti pot trimite privat daca esti incognito...

deci a luat , a dat buzana la mine in privata si a zis "yo , im a duck now , bagami-ash " sau cam asa ceva :)).
a , nu-s incognito , dar mie lene sa ma loghez :)) e patologic .
Vizitator

A Doc's Tale

Mesajde manelesux » Mie Oct 24, 2001 10:12 pm

Okidoki, im safe now, am ramas shi cu vreo zece beri de la protocol shi n-am cu cine le bea,da ridic un pahar pentru totzi aia care m-au votat, chiar daca inca nu mi-a trecut diareea de la emotzii, mai ridic unu pentru aia care au avut incredere in mine shi cu care am avut o groaza de discutzii interesante, fie ele acide sau bazice,mai ridic un pahar pt. tot rocku de la elvis incoace, shi mai ridic un cantecel de slava pt. omu fara de care nimic nu s-ar fi intamplat (chiar daca iel nu shtie), the radical....plus, evident, pt. radical cel mic.

Aplauze,fair folks!

P.S.A,shi pt. nevast-mea Eve care nush cu cine draq umbla la ora asta ca am asha o impresie ca incepe sa ma evite acu cand ar trebui sa-mi impartasheasca bucuria.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

da mah

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 10:20 pm

uite inca un musteriu pentru joi. ia sa ii dam de stire si evei!!!

:) :cool:
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Oct 25, 2001 8:11 am

Bine manelos. Si-asa nu-mi placea mie nickul tau de acum te voiu aplela cu DOC SUX .
Ai avut emotii??? N-aveai de ce. Ti-am tinut io pumnii. Sa vezi cum e cand blestem, am prieteni care dupa accidente si alte faze ma suna sa ma roage sa-mi ridic blestemul. Asa ca era musai sa-l iei.
Asta pt. ca Doc sux, I put a spell on you!;)
gaga

Mesajde FrozeN » Joi Oct 25, 2001 5:06 pm

Mea culpa DANA. Din pacate eram intr-o mare graba cand am scris post-ul ala si din cauza asta nu am citit inceputul de topic.
FrozeN
Junior Member

Re: A Doc's Tale

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 27, 2001 9:41 pm

Initial trimis de manelesux
Okidoki, im safe now, am ramas shi cu vreo zece beri de la protocol shi n-am cu cine le bea,da ridic un pahar pentru totzi aia care m-au votat, chiar daca inca nu mi-a trecut diareea de la emotzii, mai ridic unu pentru aia care au avut incredere in mine shi cu care am avut o groaza de discutzii interesante, fie ele acide sau bazice,mai ridic un pahar pt. tot rocku de la elvis incoace, shi mai ridic un cantecel de slava pt. omu fara de care nimic nu s-ar fi intamplat (chiar daca iel nu shtie), the radical....plus, evident, pt. radical cel mic.

Aplauze,fair folks!

P.S.A,shi pt. nevast-mea Eve care nush cu cine draq umbla la ora asta ca am asha o impresie ca incepe sa ma evite acu cand ar trebui sa-mi impartasheasca bucuria.

deci manelos m-ai ridicat la rangul de om care nu stie nimic ! damn !! lol si cate te-am invatzat !! ( desi se pare ca ai uitat lectia despre sinucidere , am gasit-o eu undeva intr-un email crazy mf-s lol) .

PS; radical cel mic aka "radical din doi" viseaza la un fel de party asa la al tau new place , ca aud ca esti loaded lately (go kill kidd0 ea e the mole )

cius
Vizitator

Înapoi la De pe muzica