Mie imi place si cum arata si cum canta (mai ales !!!)
Melodiile pe care pe le am acum de la ea imi plac ...mai ales Complicated,Sk8er Boy, I'm with you
btw: cumva la I'm with you are clip ? ( mise pare super cunoscuta melodia si d-asta ....)
Initial trimis de num-num
asta e fatuca aia care e data cu negru pe la ochi,poarta tzinte si lalaie ceva gen Natalie Imbruglia?
Initial trimis de Seth2
La Avril nu prea ai timp sa te plictisesti. Am vazut zilele trecute ceva emisiune la MTV si arata secvente filmate cu Avil si baietii... Pai se pare ca sunt chiar o gascka.. Erau tot felul de faze filmate , la un restaurant etc... Misto oricum. Si nu vad ce efect comercial ar putea avea promovarea unei astfel de imagini. (?!)
Initial trimis de Seth2
E foarte misto tipa... Actually.. Avril Lavigne e numele ei , dar canta impreuna cu alti trei tipi.
Ai zis mai sus ca iti place Sk8er Boi... se pare ca va fi unul din viitoarele extrase pe single... impreuna cu "Losing Grip".
Albumul se numeste "Let Go" - are 13 piese super misto... Azi mi l-am luat si eu zis ca merita cumparat.. :p
Si Nobody's Fool ii misto melodia.. Seamana intr-un fel cu Complicated. In rest de melodiile de care am zis ca o sa le scoata ca si single am zis asta pt ca pe coperta CD-ului era lipit un bilet pe care scria ceva de genul "The new album etc... containing : Complicated , Sk8er Boi and Losing Grip"
Il gasiti in reteaua Hollywood ... Anyway, vedeti ca are instalat un soft de protectie . Si se pare ca nu veti putea face copii la cd pe calculator. Cika e preferabil sa-l asculti nuami la cd player si nu si la calc...
Initial trimis de Dee Dee
Ce parere aveti de acesta "fetitza" cool ? (dupa parerea mea)
Mie imi place si cum arata si cum canta (mai ales !!!)
Melodiile pe care pe le am acum de la ea imi plac ...mai ales Complicated,Sk8er Boy, I'm with you
btw: cumva la I'm with you are clip ? ( mise pare super cunoscuta melodia si d-asta ....)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator