Avril Lavigne !!!

ce-a fost pe Muzici o data

Avril Lavigne !!!

Mesajde Dee Dee » Sâm Sep 28, 2002 1:53 pm

Ce parere aveti de acesta "fetitza" cool ? (dupa parerea mea :D)
Mie imi place si cum arata si cum canta (mai ales !!!)
Melodiile pe care pe le am acum de la ea imi plac ...mai ales Complicated,Sk8er Boy, I'm with you

btw: cumva la I'm with you are clip ? ( mise pare super cunoscuta melodia si d-asta ....)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Re: Avril Lavigne !!!

Mesajde num-num » Dum Sep 29, 2002 9:26 pm

asta e fatuca aia care e data cu negru pe la ochi,poarta tzinte si lalaie ceva gen Natalie Imbruglia?
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Oct 05, 2002 11:52 pm

am vazut ceva despre mtv vma...
avril este o formatzie care are vocalista o tipa roscata si canta un fel de punk?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

...

Mesajde Seth2 » Dum Oct 06, 2002 12:12 am

E foarte misto tipa... Actually.. Avril Lavigne e numele ei , dar canta impreuna cu alti trei tipi.

Ai zis mai sus ca iti place Sk8er Boi... se pare ca va fi unul din viitoarele extrase pe single... impreuna cu "Losing Grip".

Albumul se numeste "Let Go" - are 13 piese super misto... Azi mi l-am luat si eu zis ca merita cumparat.. :p

Si Nobody's Fool ii misto melodia.. Seamana intr-un fel cu Complicated. In rest de melodiile de care am zis ca o sa le scoata ca si single am zis asta pt ca pe coperta CD-ului era lipit un bilet pe care scria ceva de genul "The new album etc... containing : Complicated , Sk8er Boi and Losing Grip"

Il gasiti in reteaua Hollywood ... Anyway, vedeti ca are instalat un soft de protectie . Si se pare ca nu veti putea face copii la cd pe calculator. Cika e preferabil sa-l asculti nuami la cd player si nu si la calc...
Seth2
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Oct 06, 2002 12:19 am

suna bine...
oricum, mp3-uri intotdeauna se gasesc...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde candyman4u » Dum Oct 06, 2002 12:23 am

Prefer sa imi vumpar un album cu Britney decat s-o ascult pe aceasta Wanabee Punk girl----->NOUA facatura a industriei muzicala Americana Pentru a vinde CD-uri
faza ca ea ii cool si ii cu gshka ii defapt doar o prefacatorie pt a da publicului ceva nou ceva "cool" sa cumpere cd-uri !
candyman4u
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Oct 06, 2002 12:28 am

macar arata bine...
imi aduce putin aminte de shirley manson cand era mai tanara, arata (mult) mai bine si avea parul lung, nu scurt si blond ca acum
americanii au destule formatzii de teen pop-punk, care suna cam comercial, un bun exemplu in acest sens fiind sum41 (astia mi se pare ca sunt canadieni, dar nu conteaza) si american hi-fi
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

...

Mesajde Seth2 » Dum Oct 06, 2002 12:36 am

Actually Avril Lavigne nici nu mi se pare foarte punk pana la urma. Sau poate ca e un punck mai diferit. Oricum Sum41 de care ziceati mai sus nu-mi plac... Cam plictisitori. La Avril nu prea ai timp sa te plictisesti. Am vazut zilele trecute ceva emisiune la MTV si arata secvente filmate cu Avil si baietii... Pai se pare ca sunt chiar o gascka.. Erau tot felul de faze filmate , la un restaurant etc... Misto oricum. Si nu vad ce efect comercial ar putea avea promovarea unei astfel de imagini. (?!)
Seth2
Junior Member

Mesajde LiquidSky » Mie Oct 09, 2002 8:04 pm

dragutza tipa. nu ma omor dupe genul asta, dar canadianca e chiar simpatica. norok cu netu ca mp3-uri, garlí£ :)
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Re: Re: Avril Lavigne !!!

Mesajde Dee Dee » Dum Oct 13, 2002 10:56 pm

Initial trimis de num-num
asta e fatuca aia care e data cu negru pe la ochi,poarta tzinte si lalaie ceva gen Natalie Imbruglia?

Hm.....e fatuca aia care e data cu negru pe la oki...poarta tzinte ....da` nu e deloc gen Natalie Imbruglia .....
mai uita-te o data la ea .....
Poate la fizic ...aduce un pic cu ea ..oricum amandoua sunt frumoase....
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Re: ...

Mesajde Dee Dee » Dum Oct 13, 2002 11:00 pm

Initial trimis de Seth2
La Avril nu prea ai timp sa te plictisesti. Am vazut zilele trecute ceva emisiune la MTV si arata secvente filmate cu Avil si baietii... Pai se pare ca sunt chiar o gascka.. Erau tot felul de faze filmate , la un restaurant etc... Misto oricum. Si nu vad ce efect comercial ar putea avea promovarea unei astfel de imagini. (?!)

Am vazut si eu emisiunea aceea pe MTV si mi-a placut ...e crazy fatuca ..... :p ....
Face exact ce ii trece prin minte fara sa-i pese (prea mult) de ce zic ceilalti ...defact cam asta e si mesajul anumitor piese(majoritatii) ale ei ...
Dee Dee
Junior Member

Re: ...

Mesajde Dee Dee » Dum Oct 13, 2002 11:05 pm

Initial trimis de Seth2
E foarte misto tipa... Actually.. Avril Lavigne e numele ei , dar canta impreuna cu alti trei tipi.

Ai zis mai sus ca iti place Sk8er Boi... se pare ca va fi unul din viitoarele extrase pe single... impreuna cu "Losing Grip".

Albumul se numeste "Let Go" - are 13 piese super misto... Azi mi l-am luat si eu zis ca merita cumparat.. :p

Si Nobody's Fool ii misto melodia.. Seamana intr-un fel cu Complicated. In rest de melodiile de care am zis ca o sa le scoata ca si single am zis asta pt ca pe coperta CD-ului era lipit un bilet pe care scria ceva de genul "The new album etc... containing : Complicated , Sk8er Boi and Losing Grip"

Il gasiti in reteaua Hollywood ... Anyway, vedeti ca are instalat un soft de protectie . Si se pare ca nu veti putea face copii la cd pe calculator. Cika e preferabil sa-l asculti nuami la cd player si nu si la calc...

aha...10x pt informatii .....Eu mi-am luat toate melodiile de pe net.. :D hehe...dar oricum vreau sa-mi cumpar si albumul !
Hm.. acum imi plac mai toate melodiile ...cel mai mult Tommorow,I`m With you,Naked,Nobody`s fool ...defapt depinde de dispozitie.. totusi ...cred ca Sk8er boy nu e ce a mai buna alegere pt single ....erau alte piese mai cool ..dar deah.."life's like this " :p ...."LOsing Grip " e cool ! merita!

Inca nu m-am plictisit de melodii ...si le ascult cam de 2 sap mai mereu ....adica de fiecare cand deskid calculatorul ( si credeti-ma ca-l deskid des ! :)
Dee Dee
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Oct 14, 2002 9:11 pm

am luat si eu albumul de pe net, nu am avut rabdare sa-l ascult pe tot, cam subtzirel, cute, but it's wrong!
e cute, doar atat
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde J'adore » Mar Oct 15, 2002 1:19 am

Da, si eu am albumul e marfa, ducetiva pe aberatii la the longest thread si o sa gasiti niste versuri deale ei, scrise de mine pe thread!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde num-num » Vin Oct 18, 2002 5:58 pm

daca avril lavigne e punk atunci celine dion e heavy metal
"toa'su ,toa'su ,pasiunea mea este natura!"
num-num
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Oct 22, 2002 11:03 pm

lol :D

sk8er boy e un pic(mai mult) punk !
restul .. nu prea!
Dee Dee
Junior Member

wannabe

Mesajde Aliosha » Mar Oct 22, 2002 11:15 pm

Initial trimis de deedee
lol :D

sk8er boy e un pic(mai mult) punk !

Sincer.... Avril Lavigne (sau melodiile ei ) nu e/ nu sunt punk nici cat negru sub unghie.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde catharsis » Mar Oct 22, 2002 11:26 pm

imi cer scuze de mii de ori pt ca am spus ca avril lavigne e un fel de punk, ascultasem o parte din skater boi si m-a dus putin cu gandul la formatii gen american hi-fi, care nici acelea nu sunt chiar punk...
avril e fel de alanis morisette vs pink...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Dee Dee » Mar Oct 22, 2002 11:39 pm

hm.. da.. cam asha e.. e o combinatie (buna zic eu) ...intre Alanis morisette & Pink ......
bravo ei ! :) a luat ce e mai bun de la both!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde belenenses » Mie Oct 23, 2002 8:55 am

Avril Lavigne e ok, n-are treaba cu punk-ul. Pun si eu o intrebare ... de ce o fi 'deschis' cu Complicated, nu seamana cam mult cu 'Don't Let Me Get Me' a lui Pink pe partea de strofe ?
belenenses
Junior Member

Mesajde catharsis » Mie Oct 23, 2002 12:41 pm

pink si avril sunt de la aceeasi casa de discuri si au acelasi productor (fosta vocalista de la 4 non blondes din cate am inteles...)
si pe allmusic.com scria ca se aseamana complicated cu don't let me get me...
avril are uneori sensibilitatea lui alanis si obraznicia lui pink, fara a fi mai buna decat alanis, de exemplu
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Dee Dee » Sâm Oct 26, 2002 5:55 pm

Mi-am luat clipul de la Sk8er boy
& i like it ..nu e cine shtie ce...dar e fain !
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Noi 10, 2002 1:05 am

o citez pe o buna prietena de a mea:"solista grupului se joaca de a rocku' ".am fredonat si eu "complicated" si intr un fel mi se pare cul tipa
numa bine:o
Gavozdita

Mesajde Dee Dee » Lun Noi 11, 2002 1:51 am

a aparut sk8er boy si pe mtv .... hmm..
am observat ca Avril o imita cam prea mult pe pink :(
sad but true.....
(ma refer la look ...la gesturi ...kestii d-astea... ..pentru ca partea cu muzica am lamurit-o)
Dee Dee
Junior Member

Re: Avril Lavigne !!!

Mesajde Dance4Ever » Lun Noi 11, 2002 11:00 am

Initial trimis de Dee Dee
Ce parere aveti de acesta "fetitza" cool ? (dupa parerea mea :D)
Mie imi place si cum arata si cum canta (mai ales !!!)
Melodiile pe care pe le am acum de la ea imi plac ...mai ales Complicated,Sk8er Boy, I'm with you

btw: cumva la I'm with you are clip ? ( mise pare super cunoscuta melodia si d-asta ....)

nu mi place deloc..nici de ea nici genul ei de muzica! :mad:
Dance4Ever
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Noi 17, 2002 1:45 am

Noul single o sa fie I`m with you ! Buna alegere dupa parerea mea! deorece este o piesa un pic mai lenta decat celalalte si suna bine!nu este exact la fel ca Sk8er boy sau Complicated
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Dec 14, 2002 7:25 am

Intentionam sa ma culc dar m-a retinut o stire pe metalhammer:

"Not only is she on every music TV station 24 hours a day with her annoying songs about skater boys, Avril Lavigne has now taken to ruining proper music too. We have acquired an MP3 of her butchering SOAD's 'Chop Suey' for your listening (dis)pleasure. "

Am ascultat varianta ei si era sa cad de pe scaun. Cat de penibil. Voce 0, un zero barat. Si cate inteligenta sa incerce sa se joace cu vocea (care ?) precum solitstul de la SOaD....

Iata dovada. Chiar daca sunteti pe dial -up, merita sa pierdeti cateva minute...ras garantat.

ftp://ftp.futurenet.com/pub/metalhammer/avrllavigne_chopsuey.mp3

sau ca alternativa, linkul la stire :

http://www.metalhammer.co.uk/article.asp?ID=6795&type=NWS
"Against modern football."
Aliosha

avril rocks!!!!!!!!

Mesajde baby blue » Sâm Dec 14, 2002 6:36 pm

Avril Lavigne e super buna........canta bine,e draguta si n-are decat 17 ani!!!eu cred ca e super sensibila ..imi place super mult!!probabil trebuie sa asculti cu atentie versurile melodiilor ei ca sa-ti dai seama ce fal de om e...si sunt prea putini care fac asta!!
baby blue
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 11, 2003 10:34 pm

Pentru noutatea celor care au scris mai sus. Oameni buni, daca Avril canta punk nu insista sa spuna de atatea ori ca piesele ei sunt rock (cu ceva mai putin pop) si cand a luat premii a spus ca ea canta rock. Nu punk... E spontana. Am vazut multe interwiuri cu ea si mi se pare o tipa INTELIGENTA, F. FRUMOASA, SI F TALENTATA. Daca nu ar fi avut acea voce, cu un timbru extraordinar de deosebit nu cred ca ar mai fi cantat la VMA, la Latino Mtv Awards live atat de bine, si presa de scandal care e atat se insetata dupa demonstrarea talentelor unora si altora nu ar mai fi laudat-o.
E adevrat pana si ziaristii din Ro, s-au legat de ea si au spus ca ar trebui sa intre si in alte magazine decat in cele sport inainte de a o critica vestimentar pe Christina A. , dar ei au subliniat ca atunci cand urca pe shcena vezi o fata cu voce, cu persoanlitate si profunda.
A adus si cateva elemente care au provocat Avril-mania. Multi habar n-au, dar vedetele din Ro, cum sunt mai parsive ca orice altcineva au gasit interesant in a ii copia elementele vestimentare definitorii. Exemple celebre (vezi Animal X, noua forumula Candy) si banuiesc ca nu e nimeni atat de idiot cat sa spuna ca Avril ii copiaza pe cei numiti anterior.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dia » Sâm Ian 11, 2003 11:09 pm

mie imi place Avril!! e talentata...e altfel...dar oricum o iei tot comercial e!! si nu se stie cat timp o sa mai auzim de ea asa ca ne bucuram si noi acum! :) imi place stilul ei....imi place cum se imbraca....e de gashka si e super nebuna!! faza cu gandacu` pe limba m-a terminat.,..ce face omu pt 100 de $ :D !! nu ca i-ar fi trebuit bani...da nu e sanatoasa! :) i like her!!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Următorul

Înapoi la De pe muzica