Intalnirile forumiste de miercuri seara

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde vali » Mie Oct 30, 2002 11:43 pm

o fo fain mah

ceva lume interesanta, ceva lume aiurea, vesnicul virgin moshul
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 12:15 am

He,he. :)

....

Intra'devar a fost frumos. Si a fost prima intalnire la care au luat parte si mamutzii..sau ce a mai ramas din gasca lor cea numeroasa si fioroasa.
De fapt mamutzii nu mai sunt fiorosi..ci sunt niste animalutze jucause,buclucase si simpatice. Mai ales Mortul Mort . :)
Si .zoso (Ileana Cosanzeaza...asa cum bine i-au spus simpaticele feline)
Si onk..care era adormita ! ;s

Si sa mai zic si de Superba Oana...care nu m-a bagat in seama toata seara...si nici nu doreste sa vina cu mine la hockey !
Si sa mai zic si de Sopra...care e un parsiv.
Si de neamtzu..care tocmai ce l-am cunoscut....si care este un hip-hop-er adevarat...fatza de un alt user d p'aci care sa de smeker..dar nu vine la intalniri ca are scoala .
Si cine a mai fost ? Aaa,....mda....Felina si Cruela...care mai aveau putin si isi dadeau foc. :)
Si Kgula cu a sa prietena care eu nu stiam cine e ! :) Si alin cu al lui fotbal . Si Jaja olteanul . Si dinu ardeleanul . Ei doi conturant faimoasa tripleta din P16 !
Si zgubilici ...acest etern copil frumos !

Marii absentzi : Bagheera , baixinho si Radu Dinescu

Si Jasmyna....care probabil era cu prietenul ei....si nu a dorit sa vina la umila noastra intalnire.

A....si a fost si SOD vreo 3 minute. Intr-o tinuta foarte eleganta.

Cam astia am fost la intalnirea cu nr. 3
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Oct 31, 2002 1:04 am

Moshu n-a spus nimic de Gabytzu si angus :cry:

Au fost: Felina, Cruela, Oribilul Mosh, neamtzu, Oana, Dinu, Jaja Beans, zoso, onk, kickass, angus, popalin (ulterior cu gashca), Gabytzzu, K-gula cu prietena, SOD, Zgubilici (cu gashca) si eu (sper ca nu am uitat pe nimeni).
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 1:09 am

Auleooo ! Mii de scuze !
Gabytzu care s-a lansat in discutzii filozofice cu Vali ! S-au placut mult unul pe altul acesti baietzi !
Si mi-a placut cum s-a dus Gabytzu la Onk..asa semetz....si i-a intins mana !
Imi place de Gabytzu....ca e bagau ! :p

Angus cred ca era cam obosita...ca nu prea a vorbit cu noi.

Sopra..fa si tu un mic comentariu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 8:37 am

bai mutulica mosulica, daca nu stii taci ca mai bine faci. Gabizzu o vinit si l-o prezentat K-gula, asa sa stii, n-o vinit singur, nu e asa bagau cum zici, si in afara de doo vorbe nu ne-am dat unu la altu, so, vorbesti si tu ca sa faci posturi. Moshule care esti.

De fapt mamutzii nu mai sunt fiorosi..ci sunt niste animalutze jucause,buclucase si simpatice.

sa mori tu, te pomenesti ca tu ai toate meritele. Da ca ti-ai luat mumu toata seara pana te-ai carat in capatu celalalt al mesei de ce nu zici ma, da ca era satz iei o bere in cap de la kik de ce nu zici ma, da de discutziile furtunoase dinu-kik de ce nu zici ma......
a, am uitat, memoria,......

lasa-te nene de cronici in cazu asta
onk

Mesajde KickAss » Joi Oct 31, 2002 9:05 am

Moshule, acuma eu n-am vrut sa scriu nimic dar onk mi-a deschis apetitul. Bai nene, tu esti chiar asa de distrus incat nu poti sa-ti dai seama cand oamenii au boala crunta pe tine si te-ar taia de viu? Tu chiar nu ai simtul penibilului? Dupa ce Eyewitness te-a alergat pe tot forumul si te-a injurat in ultimul hal, tu-mi spui aseara ca el e baiat bun si totul nu-i decat in mintea mea voi fiind prieteni la catarama. Aceeasi chestie si in cazul lui SOD si al meu.

Omule, daca un om face constant misto de tine si te injura pe unde te prinde, ala nu se cheama prieten cu tine.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 9:17 am

scuze kikule, ai cazut in cap? ce e blandetzea asta pe tine? ai uitat cum ne-a umilit Moshu, ca mamutzii is "numa 8 in gashca, ce asta e gashca?" si el e in gashca cu Sopra, care, zzice moshu si n-am mai inteles, e de fapt corupt de noi.... hahahaha
onk

Mesajde KickAss » Joi Oct 31, 2002 9:26 am

Initial trimis de onk
scuze kikule, ai cazut in cap? ce e blandetzea asta pe tine? ai uitat cum ne-a umilit Moshu, ca mamutzii is "numa 8 in gashca, ce asta e gashca?" si el e in gashca cu Sopra, care, zzice moshu si n-am mai inteles, e de fapt corupt de noi.... hahahaha

Bai, uite pt. mine azi e Flower Power! :D Moshu e un caz pierdut pentru societate, discutiile mele cu el au fost incheiate. Ca se simte inferior si renegat de un grup este problema existentei sale pe acest forum. Crede-ma onk ca am OBOSIT sa mai ma cert cu toti tembelii care au mintea odihnita.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 9:40 am

nu ej fun!
Moshule, scuze ca am fost rea.
kiku e lost forever. auz moshule, i-ai zis tu ceva, i-ai pus ceva in bere de e asa cminte?
flower power. phuiiii! kikule, ascuynde-te, mai ai putin si vrei sa vezi si hair-u
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 31, 2002 9:42 am

Interesant dialog intre simpatica familie Onk ! :D
Hai mah..nu ma lasatzi si pe mine sa fac parte de vestita voastra gasca ? Sa fiu eu al 9-lea !
Ce va strica un om in plus ?

Ce bere ma sa dai pe mine ? Ca te dadeam cu roatele in sus ! :p

M-am dus la celalat capat al mesei pentru a lua parte la o discutzie foarte interesanta intre Sopra "celestul" si felina + cruela. Ce sa vorbesc cu o Onk adormita si un Kick care se lua de constructia caselor la ardeleni ?

In rest...ce sa mai zic ? Va las cu gandurile voastre.....si ne vedem miercurea viitoare.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 9:44 am

Run Forrest, run!
onk

Mesajde KickAss » Joi Oct 31, 2002 9:50 am

Initial trimis de onk
flower power. phuiiii! kikule, ascuynde-te, mai ai putin si vrei sa vezi si hair-u

NOPE! Niciodata!
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Oct 31, 2002 11:53 am

Mai doreste careva comentarii? :con: :D
Initial trimis de onk
si el e in gashca cu Sopra, care, zzice moshu si n-am mai inteles, e de fapt corupt de noi.... hahahaha

Curva ultra! ;v
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 12:00 pm

io nu poci sa crez una ca asta. educatzia nu-mi permite :-"
onk

Mesajde eyewitness » Joi Oct 31, 2002 12:06 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Mai doreste careva comentarii? :con: :D

da,io.
zii de discutia amicala...dinu/kick...
eyewitness

Mesajde marian jan » Joi Oct 31, 2002 12:10 pm

Doamne,ce m-am imbatat aseara!!!!!exact ca un :@) !
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Joi Oct 31, 2002 12:40 pm

Initial trimis de eyewitness

da,io.
zii de discutia amicala...dinu/kick...

s-au acoperit diverse probleme cum ar fi: autonomia transilvaniei, razboiul cu turcii, vadim, alegeri, frontmanii si trupele lor...
some people deserve to die
vali

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 12:59 pm

...niste oameni cat se poate de seriosi si cu un limbaj decent =D .......bwahahahahaha ;j ;j ;j ;j
onk

Mesajde angus » Joi Oct 31, 2002 1:22 pm

acoperindu-se acele probleme, si mai ales dezbatandu-se cu argumente bine determinate oportunitatea federealizarii Ardealului plus diverse probleme existentiale derivate d-acilea. moment in care am fugit acasa si nu-sh cine a invins...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde onk » Joi Oct 31, 2002 1:49 pm

.....a invins bunul simtz care dupa cum spunea Dinu, nu are nici o legatura cu logica...
onk

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Oct 31, 2002 9:36 pm

Initial trimis de onk
io nu poci sa crez una ca asta. educatzia nu-mi permite :-"

sa nu intelegi gresit... nu m-am referit a tine... ci la persoana incriminata in mesajul tau :-"
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde angus » Vin Noi 01, 2002 9:12 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

Angus cred ca era cam obosita...ca nu prea a vorbit cu noi.

moshule, in doo vorbe: obosit ejti tu, mah!
pai daca in scurtul ragaz in care ai stat prin preajma-mi ai vorbit singur si in continuu despre sport, n-am putut ca sa te deranjez.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde onk » Vin Noi 01, 2002 9:30 am

Initial trimis de Sopra Tutt1

sa nu intelegi gresit... nu m-am referit a tine... ci la persoana incriminata in mesajul tau :-"

#-o si ce te face sa crezi ca nu m-am prins de asta? #-o cerzi ca era mesajul tau dificil pentru mine?
onk

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 01, 2002 3:46 pm

cred ca raspunsul tau m-a facut sa ma gandesc la asta... sau realitatea ;), stiu ca in realitate crezi ca nu e adevarat :D :o
Sopra Tutt1
Junior Member

holla

Mesajde K-gula » Vin Noi 01, 2002 4:37 pm

imi pare bine ca miercuri seara, l-am cunoscut pe neamtzu si mi-a aratat ca printre cei ce asculta west, exista si HH-eri ce cunosc si vor si arta, nu numai peosti. este unul dintre useri de pe fanclub cu care se poate discuta orice pe orice tema.

ma bucur sa am astfel de prieteni.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: holla

Mesajde Wild Rose » Vin Noi 01, 2002 4:51 pm

Originally posted by K-gula
imi pare bine ca miercuri seara, l-am cunoscut pe [B]neamtzu si mi-a aratat ca printre cei ce asculta west, exista si HH-eri ce cunosc si vor si arta, nu numai peosti. este unul dintre useri de pe fanclub cu care se poate discuta orice pe orice tema.

ma bucur sa am astfel de prieteni.

K-gula. [/B]

Orice tema...atata timp cat e legata de HH sau ceva de genul asta...hehe....eu ca de obicei n-am venit....si dragul tau neamtzu era prea ocupat uitanduse la bundy ca sa-mi spuna:) so...habar n-am ce s-a intamplat...poate imi spune si mie cineva...daca nu...tot neamtzu...sau moshu:)
:kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde ckride » Vin Noi 01, 2002 4:56 pm

ii multumesc lui K-gula pt aprecierile de mai sus... am stat de vorba cu el mai mult decat cu toti cei prezenti la un loc probabil :) si ma bucur ca l-am cunoscut. Mi-a parut bine sa-i cunosc pe Alin, Kickass, Sopra, dinu, pe fete bieninteles si au mai fost altii cu care nu am schimbat prea multe vorbe. Astept urmatoarea intalnire :D
ckride
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Noi 01, 2002 5:00 pm

Si desigur, ti-a parut rau ca nu m-ai cunoscut pe mine...si ai plans o noapte intreaga :cry: (sau...nu)

poate data viitoare vin si eu...nu promit nimic...dar o sa incerc!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Noi 02, 2002 8:49 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

Si de neamtzu..care tocmai ce l-am cunoscut....si care este un hip-hop-er adevarat...fatza de un alt user d p'aci care sa de smeker..dar nu vine la intalniri ca are scoala .

Special pt moshu...:moon:

In rest, salutari tuturor, sper ca intr-una din saptamanile astea sa ajung shi eu...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

.....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Noi 02, 2002 9:30 am

shit....asi fii vrut sa il cunosc si eu pe fratele meu kickass...am auzit ca si lui i-a parut rau ca nu am fost si eu acolo :)))))

ma bucur ca v-ati intalnit! pace la toti...
n3aGabitz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma