Intalnirile forumiste de miercuri seara
Moderator: anjin-san
He,he.
....
Intra'devar a fost frumos. Si a fost prima intalnire la care au luat parte si mamutzii..sau ce a mai ramas din gasca lor cea numeroasa si fioroasa.
De fapt mamutzii nu mai sunt fiorosi..ci sunt niste animalutze jucause,buclucase si simpatice. Mai ales Mortul Mort .
Si .zoso (Ileana Cosanzeaza...asa cum bine i-au spus simpaticele feline)
Si onk..care era adormita ! ;s
Si sa mai zic si de Superba Oana...care nu m-a bagat in seama toata seara...si nici nu doreste sa vina cu mine la hockey !
Si sa mai zic si de Sopra...care e un parsiv.
Si de neamtzu..care tocmai ce l-am cunoscut....si care este un hip-hop-er adevarat...fatza de un alt user d p'aci care sa de smeker..dar nu vine la intalniri ca are scoala .
Si cine a mai fost ? Aaa,....mda....Felina si Cruela...care mai aveau putin si isi dadeau foc.
Si Kgula cu a sa prietena care eu nu stiam cine e !
Si alin cu al lui fotbal . Si Jaja olteanul . Si dinu ardeleanul . Ei doi conturant faimoasa tripleta din P16 !
Si zgubilici ...acest etern copil frumos !
Marii absentzi : Bagheera , baixinho si Radu Dinescu
Si Jasmyna....care probabil era cu prietenul ei....si nu a dorit sa vina la umila noastra intalnire.
A....si a fost si SOD vreo 3 minute. Intr-o tinuta foarte eleganta.
Cam astia am fost la intalnirea cu nr. 3

....
Intra'devar a fost frumos. Si a fost prima intalnire la care au luat parte si mamutzii..sau ce a mai ramas din gasca lor cea numeroasa si fioroasa.
De fapt mamutzii nu mai sunt fiorosi..ci sunt niste animalutze jucause,buclucase si simpatice. Mai ales Mortul Mort .

Si .zoso (Ileana Cosanzeaza...asa cum bine i-au spus simpaticele feline)
Si onk..care era adormita ! ;s
Si sa mai zic si de Superba Oana...care nu m-a bagat in seama toata seara...si nici nu doreste sa vina cu mine la hockey !
Si sa mai zic si de Sopra...care e un parsiv.
Si de neamtzu..care tocmai ce l-am cunoscut....si care este un hip-hop-er adevarat...fatza de un alt user d p'aci care sa de smeker..dar nu vine la intalniri ca are scoala .
Si cine a mai fost ? Aaa,....mda....Felina si Cruela...care mai aveau putin si isi dadeau foc.

Si Kgula cu a sa prietena care eu nu stiam cine e !

Si zgubilici ...acest etern copil frumos !
Marii absentzi : Bagheera , baixinho si Radu Dinescu
Si Jasmyna....care probabil era cu prietenul ei....si nu a dorit sa vina la umila noastra intalnire.
A....si a fost si SOD vreo 3 minute. Intr-o tinuta foarte eleganta.
Cam astia am fost la intalnirea cu nr. 3
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshu n-a spus nimic de Gabytzu si angus :cry:
Au fost: Felina, Cruela, Oribilul Mosh, neamtzu, Oana, Dinu, Jaja Beans, zoso, onk, kickass, angus, popalin (ulterior cu gashca), Gabytzzu, K-gula cu prietena, SOD, Zgubilici (cu gashca) si eu (sper ca nu am uitat pe nimeni).
Au fost: Felina, Cruela, Oribilul Mosh, neamtzu, Oana, Dinu, Jaja Beans, zoso, onk, kickass, angus, popalin (ulterior cu gashca), Gabytzzu, K-gula cu prietena, SOD, Zgubilici (cu gashca) si eu (sper ca nu am uitat pe nimeni).
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Auleooo ! Mii de scuze !
Gabytzu care s-a lansat in discutzii filozofice cu Vali ! S-au placut mult unul pe altul acesti baietzi !
Si mi-a placut cum s-a dus Gabytzu la Onk..asa semetz....si i-a intins mana !
Imi place de Gabytzu....ca e bagau ! :p
Angus cred ca era cam obosita...ca nu prea a vorbit cu noi.
Sopra..fa si tu un mic comentariu !
Gabytzu care s-a lansat in discutzii filozofice cu Vali ! S-au placut mult unul pe altul acesti baietzi !
Si mi-a placut cum s-a dus Gabytzu la Onk..asa semetz....si i-a intins mana !
Imi place de Gabytzu....ca e bagau ! :p
Sopra..fa si tu un mic comentariu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
bai mutulica mosulica, daca nu stii taci ca mai bine faci. Gabizzu o vinit si l-o prezentat K-gula, asa sa stii, n-o vinit singur, nu e asa bagau cum zici, si in afara de doo vorbe nu ne-am dat unu la altu, so, vorbesti si tu ca sa faci posturi. Moshule care esti.
sa mori tu, te pomenesti ca tu ai toate meritele. Da ca ti-ai luat mumu toata seara pana te-ai carat in capatu celalalt al mesei de ce nu zici ma, da ca era satz iei o bere in cap de la kik de ce nu zici ma, da de discutziile furtunoase dinu-kik de ce nu zici ma......
a, am uitat, memoria,......
lasa-te nene de cronici in cazu asta
De fapt mamutzii nu mai sunt fiorosi..ci sunt niste animalutze jucause,buclucase si simpatice.
sa mori tu, te pomenesti ca tu ai toate meritele. Da ca ti-ai luat mumu toata seara pana te-ai carat in capatu celalalt al mesei de ce nu zici ma, da ca era satz iei o bere in cap de la kik de ce nu zici ma, da de discutziile furtunoase dinu-kik de ce nu zici ma......
a, am uitat, memoria,......
lasa-te nene de cronici in cazu asta
-
onk - Mesaje: 1841
Moshule, acuma eu n-am vrut sa scriu nimic dar onk mi-a deschis apetitul. Bai nene, tu esti chiar asa de distrus incat nu poti sa-ti dai seama cand oamenii au boala crunta pe tine si te-ar taia de viu? Tu chiar nu ai simtul penibilului? Dupa ce Eyewitness te-a alergat pe tot forumul si te-a injurat in ultimul hal, tu-mi spui aseara ca el e baiat bun si totul nu-i decat in mintea mea voi fiind prieteni la catarama. Aceeasi chestie si in cazul lui SOD si al meu.
Omule, daca un om face constant misto de tine si te injura pe unde te prinde, ala nu se cheama prieten cu tine.
Omule, daca un om face constant misto de tine si te injura pe unde te prinde, ala nu se cheama prieten cu tine.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
scuze kikule, ai cazut in cap? ce e blandetzea asta pe tine? ai uitat cum ne-a umilit Moshu, ca mamutzii is "numa 8 in gashca, ce asta e gashca?" si el e in gashca cu Sopra, care, zzice moshu si n-am mai inteles, e de fapt corupt de noi.... hahahaha
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de onk
scuze kikule, ai cazut in cap? ce e blandetzea asta pe tine? ai uitat cum ne-a umilit Moshu, ca mamutzii is "numa 8 in gashca, ce asta e gashca?" si el e in gashca cu Sopra, care, zzice moshu si n-am mai inteles, e de fapt corupt de noi.... hahahaha
Bai, uite pt. mine azi e Flower Power!

Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
Interesant dialog intre simpatica familie Onk !
Hai mah..nu ma lasatzi si pe mine sa fac parte de vestita voastra gasca ? Sa fiu eu al 9-lea !
Ce va strica un om in plus ?
Ce bere ma sa dai pe mine ? Ca te dadeam cu roatele in sus ! :p
M-am dus la celalat capat al mesei pentru a lua parte la o discutzie foarte interesanta intre Sopra "celestul" si felina + cruela. Ce sa vorbesc cu o Onk adormita si un Kick care se lua de constructia caselor la ardeleni ?
In rest...ce sa mai zic ? Va las cu gandurile voastre.....si ne vedem miercurea viitoare.

Hai mah..nu ma lasatzi si pe mine sa fac parte de vestita voastra gasca ? Sa fiu eu al 9-lea !
Ce va strica un om in plus ?
Ce bere ma sa dai pe mine ? Ca te dadeam cu roatele in sus ! :p
M-am dus la celalat capat al mesei pentru a lua parte la o discutzie foarte interesanta intre Sopra "celestul" si felina + cruela. Ce sa vorbesc cu o Onk adormita si un Kick care se lua de constructia caselor la ardeleni ?
In rest...ce sa mai zic ? Va las cu gandurile voastre.....si ne vedem miercurea viitoare.
-
Mai doreste careva comentarii? :con:
Curva ultra! ;v

Initial trimis de onk
si el e in gashca cu Sopra, care, zzice moshu si n-am mai inteles, e de fapt corupt de noi.... hahahaha
Curva ultra! ;v
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Sopra Tutt1
Mai doreste careva comentarii? :con:
da,io.
zii de discutia amicala...dinu/kick...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
acoperindu-se acele probleme, si mai ales dezbatandu-se cu argumente bine determinate oportunitatea federealizarii Ardealului plus diverse probleme existentiale derivate d-acilea. moment in care am fugit acasa si nu-sh cine a invins...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Initial trimis de onk
io nu poci sa crez una ca asta. educatzia nu-mi permite :-"
sa nu intelegi gresit... nu m-am referit a tine... ci la persoana incriminata in mesajul tau :-"
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
moshule, in doo vorbe: obosit ejti tu, mah!
pai daca in scurtul ragaz in care ai stat prin preajma-mi ai vorbit singur si in continuu despre sport, n-am putut ca sa te deranjez.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
cred ca raspunsul tau m-a facut sa ma gandesc la asta... sau realitatea
, stiu ca in realitate crezi ca nu e adevarat
:o

- Sopra Tutt1
- Junior Member
holla
imi pare bine ca miercuri seara, l-am cunoscut pe neamtzu si mi-a aratat ca printre cei ce asculta west, exista si HH-eri ce cunosc si vor si arta, nu numai peosti. este unul dintre useri de pe fanclub cu care se poate discuta orice pe orice tema.
ma bucur sa am astfel de prieteni.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Re: holla
Originally posted by K-gula
imi pare bine ca miercuri seara, l-am cunoscut pe [B]neamtzu si mi-a aratat ca printre cei ce asculta west, exista si HH-eri ce cunosc si vor si arta, nu numai peosti. este unul dintre useri de pe fanclub cu care se poate discuta orice pe orice tema.
K-gula. [/B]
Orice tema...atata timp cat e legata de HH sau ceva de genul asta...hehe....eu ca de obicei n-am venit....si dragul tau neamtzu era prea ocupat uitanduse la bundy ca sa-mi spuna:) so...habar n-am ce s-a intamplat...poate imi spune si mie cineva...daca nu...tot neamtzu...sau moshu:)
:kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
ii multumesc lui K-gula pt aprecierile de mai sus... am stat de vorba cu el mai mult decat cu toti cei prezenti la un loc probabil
si ma bucur ca l-am cunoscut. Mi-a parut bine sa-i cunosc pe Alin, Kickass, Sopra, dinu, pe fete bieninteles si au mai fost altii cu care nu am schimbat prea multe vorbe. Astept urmatoarea intalnire 

- ckride
- Junior Member
Si desigur, ti-a parut rau ca nu m-ai cunoscut pe mine...si ai plans o noapte intreaga :cry: (sau...nu)
poate data viitoare vin si eu...nu promit nimic...dar o sa incerc!
poate data viitoare vin si eu...nu promit nimic...dar o sa incerc!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Special pt moshu...

In rest, salutari tuturor, sper ca intr-una din saptamanile astea sa ajung shi eu...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma