din greseala am postat-o in alt forum da bina ca am observat
here we go:
salutare, ati auzit vreodata de Xinoehpoel?
daca nu, am gasit pe un forum din google ceva interesant, si daca nu stiati, cred ca v-ar interesa in mod deosebit. stiun ca e cam depasita stirea, dar eu am citit topicul cu sufletul la gura!
dati un click pe link-ul de jos sa vedeti cum stau lucrurile:
http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&as_drrb=b&as_mind=29&as_minm=3&as_miny=1995&as_maxd=10&as_maxm=9&as_maxy=2001&th=54ab4d241c34e0cc&seekm=jPdl7.8692%24IP6.685416%40newsread2.prod.itd.earthlink.net
ce ziceti de treaba asta??
am mai trimis subiectul asta pe alte forumuri si astept reply
daca stiati deja, scuzati-ma pt deranj
Profetia 911
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
rady - ai o zi sa explici exact ce vrei, daca nu, mut si subiectul asta, cum l-am mutat si pe celalalt.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
da...
este vorba despre atacurile teroriste de la 11 septembrie!
cu 11 zile inainte de atac,(pe 31 aug.) pe un forum de pe google, un anume Xinoehpoel, i-a avertizat ca ceva rau se va intampla in ziua urmatoare
bineinteles, nu sa intamplat nimik, dar partea interesanta vine pe data de 4 sept: citez
dupa exact 7 zile au avut loc atacurile
nu vi se pare interesant??
este vorba despre atacurile teroriste de la 11 septembrie!
cu 11 zile inainte de atac,(pe 31 aug.) pe un forum de pe google, un anume Xinoehpoel, i-a avertizat ca ceva rau se va intampla in ziua urmatoare
bineinteles, nu sa intamplat nimik, dar partea interesanta vine pe data de 4 sept: citez
Wait 7 days, and then maybe I'll answer this post. You see, I am going away
in seven days, and you will not hear from me again.
dupa exact 7 zile au avut loc atacurile
nu vi se pare interesant??
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Sa fie o profetie autoimplinita? nu-i chiar corect termenul dar oare sa fie doar intamplare ca dupa o saptamana s-a intamplat ce s-a intamplat? Fac pariu ca o multime de oameni au zis ca ceva o sa se intample pe 11 sept la fel cum altii zic ca vad viitorul, ca vad nu stiu ce catastrofe si cand chiar se intampla ceva se bat cu pumnu-n piept si tipa ca "v-am zis eu ca o sa se intample ceva" netinand cont ca inainte de asta au prezis o mie de baliverne.
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
eu nu cred ca e doar o coincidenta, mai ales ca avea un nume/porecla ce te duce cu gandul la popoarele islamice.
Cred ca Xin. asta nu e un profet, dar stia ceva, de undeva!
Topicul avea titlul 911:
chiar daca pe 31 aug. zicea ca se va intampla maine, putini s-au dat seama ca de fapt 911 venea de la 11 sept. si asta dupa multe ore de la atac
apoi mai e si postul din 4 aug
imposibil sa fi fost o simpla intamplare
..parerea mea..
Cred ca Xin. asta nu e un profet, dar stia ceva, de undeva!
Topicul avea titlul 911:
chiar daca pe 31 aug. zicea ca se va intampla maine, putini s-au dat seama ca de fapt 911 venea de la 11 sept. si asta dupa multe ore de la atac
apoi mai e si postul din 4 aug
imposibil sa fi fost o simpla intamplare
..parerea mea..
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Maine va fi cutremur in romania si in irak o sa inceapa razboiul! Nu veti mai auzi de mine, dar v-am avertizat!
Rady, spiritele mi-au comunicat ca pe tine te va inghiti pamantul in marele cutremur. Vei iesi pe partea cealalta drept in Irak si acolo vei fi impuscat din greseala.
The spirits have spoken!
Rady, spiritele mi-au comunicat ca pe tine te va inghiti pamantul in marele cutremur. Vei iesi pe partea cealalta drept in Irak si acolo vei fi impuscat din greseala.
The spirits have spoken!
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
De ce ,oare, rady , e totul luat in gluma? ca in primul rand iti trebuie dovezi palpabile, in al doilea rand, sunt destul de multi oameni experti care cauta adevarul de la 9.11 si noi, oamenii neimplicati direct in asta ne vedem de vietile noastre, nu stam sa descifram mistere. Si daca intr-adevar omul ala e profet si stia ca ceva se va intampla, nu statea el pe un forum de pe google, nu discuta acolo. daca era vreun terorist care incerca sa sperie lumea, repet ,nu o facea pe un forum si ,mai bine-zis, nu o facea deloc. Totul e o joaca a unui om istet, o joaca a lui cu mintile altora. in plus, atacul de la 11.9 nu a insemnat sfarsitul lumii si osama nu e antichristul prezis de nu stiu ce profet acu nu stiu cati ani.
PS: Cat de departe poate merge imaginatia omului!
PS: Cat de departe poate merge imaginatia omului!
- Hera
- Junior Member
rady, sa-ti explic: in cel mai bun caz, chestia asta demonstreaza ca cineva a stiut cu o saptamana inainte de atentate. Sa ma ierti daca nu am crezut nici un moment ca actul 911 a fost unul spontan, planificat in somn cu o noapte inainte. Asa ca... ce-i asa spectaculos ? E tot asa normal ca,, cineva a stiut cum e normal ca cineva a planuit totul cum e normal ca,, cineva a deturnat avioanele, si cum e normal ca,, cineva l-a impuscat pe Kennedy. Asadar... :con: de ce zici ca ne-ar interesa in mod deosebit ?
- dinu
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1