Profetia 911

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Profetia 911

Mesajde rady » Lun Noi 11, 2002 5:06 pm

din greseala am postat-o in alt forum da bina ca am observat
here we go:

salutare, ati auzit vreodata de Xinoehpoel?
daca nu, am gasit pe un forum din google ceva interesant, si daca nu stiati, cred ca v-ar interesa in mod deosebit. stiun ca e cam depasita stirea, dar eu am citit topicul cu sufletul la gura!

dati un click pe link-ul de jos sa vedeti cum stau lucrurile:

http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&as_drrb=b&as_mind=29&as_minm=3&as_miny=1995&as_maxd=10&as_maxm=9&as_maxy=2001&th=54ab4d241c34e0cc&seekm=jPdl7.8692%24IP6.685416%40newsread2.prod.itd.earthlink.net

ce ziceti de treaba asta??
am mai trimis subiectul asta pe alte forumuri si astept reply

daca stiati deja, scuzati-ma pt deranj
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Aragorn » Lun Noi 11, 2002 9:29 pm

Am citit chestia aia de care zici tu si nu am vazut nici unde ceva interesant care sa ma tine cu sufeltul la gura...poate imi explici si mie ce si cum e asa interesant.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Noi 12, 2002 1:44 am

rady - ai o zi sa explici exact ce vrei, daca nu, mut si subiectul asta, cum l-am mutat si pe celalalt.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde rady » Mar Noi 12, 2002 10:13 am

da...
este vorba despre atacurile teroriste de la 11 septembrie!
cu 11 zile inainte de atac,(pe 31 aug.) pe un forum de pe google, un anume Xinoehpoel, i-a avertizat ca ceva rau se va intampla in ziua urmatoare
bineinteles, nu sa intamplat nimik, dar partea interesanta vine pe data de 4 sept: citez
Wait 7 days, and then maybe I'll answer this post. You see, I am going away
in seven days, and you will not hear from me again.

dupa exact 7 zile au avut loc atacurile
nu vi se pare interesant??
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde rady » Mar Noi 12, 2002 10:14 am

sopra tutt1 - tu l-ai mutat??
credeam ca l-am postat eu gresit
oricum mie mi se pare interesant, chiar daca e putin depasit subiectul
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Noi 12, 2002 2:07 pm

Sa fie o profetie autoimplinita? nu-i chiar corect termenul dar oare sa fie doar intamplare ca dupa o saptamana s-a intamplat ce s-a intamplat? Fac pariu ca o multime de oameni au zis ca ceva o sa se intample pe 11 sept la fel cum altii zic ca vad viitorul, ca vad nu stiu ce catastrofe si cand chiar se intampla ceva se bat cu pumnu-n piept si tipa ca "v-am zis eu ca o sa se intample ceva" netinand cont ca inainte de asta au prezis o mie de baliverne.
JaJa Beens

Mesajde rady » Mar Noi 12, 2002 2:44 pm

eu nu cred ca e doar o coincidenta, mai ales ca avea un nume/porecla ce te duce cu gandul la popoarele islamice.
Cred ca Xin. asta nu e un profet, dar stia ceva, de undeva!

Topicul avea titlul 911:
chiar daca pe 31 aug. zicea ca se va intampla maine, putini s-au dat seama ca de fapt 911 venea de la 11 sept. si asta dupa multe ore de la atac

apoi mai e si postul din 4 aug
imposibil sa fi fost o simpla intamplare

..parerea mea..
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde KickAss » Mie Noi 13, 2002 9:27 am

Maine va fi cutremur in romania si in irak o sa inceapa razboiul! Nu veti mai auzi de mine, dar v-am avertizat!

Rady, spiritele mi-au comunicat ca pe tine te va inghiti pamantul in marele cutremur. Vei iesi pe partea cealalta drept in Irak si acolo vei fi impuscat din greseala.

The spirits have spoken!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde rady » Mie Noi 13, 2002 10:12 am

bine...
vad ca voi luati totul ca pe o gluma
imi pare sincer rau ca nu gasesc pe nimeni cu cine sa vorbesc despre asta, si ca nimanui nu i se pare interesant
asta e...
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde Hera » Joi Noi 14, 2002 4:58 pm

De ce ,oare, rady , e totul luat in gluma? ca in primul rand iti trebuie dovezi palpabile, in al doilea rand, sunt destul de multi oameni experti care cauta adevarul de la 9.11 si noi, oamenii neimplicati direct in asta ne vedem de vietile noastre, nu stam sa descifram mistere. Si daca intr-adevar omul ala e profet si stia ca ceva se va intampla, nu statea el pe un forum de pe google, nu discuta acolo. daca era vreun terorist care incerca sa sperie lumea, repet ,nu o facea pe un forum si ,mai bine-zis, nu o facea deloc. Totul e o joaca a unui om istet, o joaca a lui cu mintile altora. in plus, atacul de la 11.9 nu a insemnat sfarsitul lumii si osama nu e antichristul prezis de nu stiu ce profet acu nu stiu cati ani.
PS: Cat de departe poate merge imaginatia omului!
Hera
Junior Member

Mesajde tre » Joi Noi 21, 2002 5:33 pm

bla...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Noi 21, 2002 6:41 pm

rady, sa-ti explic: in cel mai bun caz, chestia asta demonstreaza ca cineva a stiut cu o saptamana inainte de atentate. Sa ma ierti daca nu am crezut nici un moment ca actul 911 a fost unul spontan, planificat in somn cu o noapte inainte. Asa ca... ce-i asa spectaculos ? E tot asa normal ca,, cineva a stiut cum e normal ca cineva a planuit totul cum e normal ca,, cineva a deturnat avioanele, si cum e normal ca,, cineva l-a impuscat pe Kennedy. Asadar... :con: de ce zici ca ne-ar interesa in mod deosebit ?
dinu
Junior Member

Mesajde rady » Joi Noi 21, 2002 7:00 pm

pai normal ca nu a fost ceva spontan, dar mi sa parut interesant topicul ala...
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Înapoi la Antichitati