am mai patit d-astea.
si na drace, da' io nu stiu cum se face "orice alta dulceata", n-am mai facut niciodata
plus ca ma batea un gand ca aia de coji s-o face diferit de alea din pulpa...
am mai patit d-astea.
plus ca ma batea un gand ca aia de coji s-o face diferit de alea din pulpa...
Pai la un kil de fasole/un catel de usturoi

si in plus io nu am facut in viatza mea mancare cu cantitati fixe
Puiul va fi intepat cu sticla in dos de sa-i iasa pe gat.
prahesc cartofi, ii pun in tigaie amestecatzi cu carnatz, mezeluri, dupa chef si inspiratie, torn ou deasupra si coc treaba la foc mic.
,razuieste pentru mine si niste cascaval si adauga ceva smantana peste (sau muraturi alaturi).

, preparati mujdeiul de usturoi (asta-i numai pentru doritori),mai taiati marunt varza alba, castraveci furati...pardon: murati ;-) , si ce stiti ca va mai place sa adaugati la o saorma.
). Bineinteles forma clatitei impachetate tine de inspiratia artistica a fiecaruia. Important este ca partea pe unde pot curge sosurile sa nu fie in jos.
servetelul la gat si in puoala cand mancati.

.
).
) si fac niste snitele obisnuite. Daca le fac mai mici se pot imparti la mai multe persoane(iasa mai bine la numar).

)
dint-un singur pui. =Do salata tip boeuf

io nu le am cu cocile finca am mania sa le cam ard
sufleul arata cam aproximativ asemanator, numai ca buchetelele se desfac si se cam maruntesc in procesul de amestecare a ingredientelor.Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator