Rapid vs. Steaua

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine credeti ca se califica in semifinalele cupei UEFA?

Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Apr 08, 2006 4:11 pm

Rapid
17
44%
Steaua
22
56%

Voturi totale : 39

Mesajde RajaF » Mie Mar 22, 2006 10:15 am

Rapid scrie si pe votul meu. Si asta numai ca imi placea de ei pe vremea cand le dadea Brasovu 3-1 in Giulesti :D
Cat despre steaua... ma abtin ca reprezinta romania. Hair Rapid, hai Romania.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Djinn » Mie Mar 22, 2006 11:54 am

Rapidu fratilor, ca ne avem bine cu chefereu :D glasu' rotzilor de treeeeen....

Hai Rapiduletzu, baga mare! :box:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Shaki » Mie Mar 22, 2006 12:06 pm

djinule, da cum postezi tu aici unde se discuta lucruri serioase, luzteshte, shi fara sa bagi nicio motivatzie? ce, eu ma bag pe threadu tau de implinit trei dorintze fara sa am abar despre ce e vorba???... :P

hova, multzumit? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Mie Mar 22, 2006 12:34 pm

hai să ne excrementăm pe noi acum şi să ne dăm mari rapidişti şi stelişti. pană să aibă loc tragerea la sorţi mulţi care au votat aflau de fotbal cand se mai dădea la televizor cate o ştire că x jucător şi-a tras-o cu nu ştiu ce curvă. lasaţi-ne in pilulele noastre şi vedeţi-vă de ale voastre.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Mie Mar 22, 2006 1:04 pm

baixule, e adevarat si ce zici tu, dar de aici si pana a spune ca sunt tampiti aia care voteaza pentru ca nu stiu fotbal - si in consecinta sa nu mai voteze - e ceva distanta, nu zici? Pai daca toate babele de nu stiau politica n-aveau voie sa voteze, unde mai era PSDu' azi?

Si in plus, nu inteleg nemultumirea lu' hova, cu atat mai mult cu cat, vorba lu' aiu, dinamo si pulii partizaneaza cu rrapid.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde eyewitness » Mie Mar 22, 2006 1:09 pm

unde mai era PSDu' azi?

care cum ar veni, unde E pesedeu azi?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Mie Mar 22, 2006 1:10 pm

shakule, stiu c-o sa te miri, da' meciu steaua-betis cand or dat stelistii 3-0 l-am vazut si comentat aprig cu unchimiu... deh, se mai intampla :doh: numa ca am zis sa tin cu rapiduletzu acuma (motivele nu le esplic pe site). Ori Faru ori Rapidu :D
Djinn

Mesajde kant emir » Mie Mar 22, 2006 1:10 pm

hai să ne excrementăm pe noi acum şi să ne dăm mari rapidişti şi stelişti
si
mulţi care au votat aflau de fotbal cand se mai dădea la televizor cate o ştire că x jucător şi-a tras-o cu nu ştiu ce curvă
prietene, preferi supermicrobu care se apuca de istericale cand vede suporterul echipei adverse? au trebe un certificat de cunoscator, tresa fii doctor ca sa storci un cosh? nu uita, ca parlamentarii, presedintele tarii sunt votatzi de catre simplii cetateni (pe care nu-i mai verifica nimeni daca au habar pe ce lume traiesc), ei hotarasc viitorul tarii
sportul n-ar trebui sa fie decat intrecere si joc, nicidecum prilej de ura si vorbe grele!
vedeţi-vă de ale voastre - io zic sa ne lasi si pe noi sa ne jucam (daca nu de altceva, macar pentru ca sportul se face si pe banii nostri, ai celor care nu suntem consumatori), suntem blanzi si nu stricam nimic.
am suparat pe cineva?

iaca edit, ca n-am vast ca s-a mai posta dupa baixinho: da domne, asa ie!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde bhuttu » Mie Mar 22, 2006 1:15 pm

eyewitness scrie:care cum ar veni, unde E pesedeu azi?

Te bagi tu repede...

emirule, frumos zisasi. Da' atunci de ce votasi manca-ti-as rrapid?

Iedit si io: na baixule, c-o patisi p-alu' Motoc. Prosti, da' multi! Nici macar asa prosti, as adauga eu.
bhuttu

Mesajde Djinn » Mie Mar 22, 2006 1:16 pm

bah superiorilor ... la o adica n-are voe omu sa voteze (ca eventual o votat cu cine stie ce echipa care nu va place voo) numa finca nu mananca, doarme si phoote fotbal?! ~p cum zisei si-n alta parte, pa vremuri ma uitam si io la mondiale (si nu numa la bajetzi :D ) crestea pipota-n mine cand juca romanica... da' de cand cu super-adevaratii prinsi de miraju banilor (vezi alde mutu) care or uitat ca mai tre sa si transpire pe teren ca sa aiba fani si sa fie aclamati, mi s-a cam taiat. Acu poate si-or revenit.. Na, dac-or nemerit sa joace una contra alteia, ce sa-i faci? ca altfel tineam cu amadoua, pe rand, ca-s tot d-ai nostri. :D

Ian mai scutiti-ma :doh:
Djinn

Mesajde kant emir » Mie Mar 22, 2006 1:32 pm

bhuttu scrie:... Da' atunci de ce votasi manca-ti-as rrapid?...

poi nam zis? ca tziu cu h0va, de AIa!
Prosti, da' multi! - aoz, numa cat ma gandesc ca puasa sune telefonu iar ma apuca rasu, asa ca trecem si peste asta (am pritzi, nu ie de suparat, da ierea loc de comentat - nu poci, ca inca rad!)
Ian mai scutiti-ma - aplaose pentru flufu manios!
kant emir

Mesajde SOD » Mie Mar 22, 2006 1:40 pm

foarte tare, foarte tare...ce pula mea aveti ba? chiar nu se poate vedea un meci fara sa curga sange? bah, mi s-a luat rau de tot de viteji destia care sunt viteji doar cand intre ei si lume exista o tastatura si un monitor. ma pish pe el de fotbal in cazu asta ba! ma pish si pe corsicanu si pe mustata!

frate, inteleg sa te duci la stadion, sa spargi o samanta si sa fumezi doo pachete de tigari, dar de aici si pana a ajunge fanatico/hooligans e cale lunga. asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion mai bhuttule si mai gigica? bagamias pula in el de fotbal sa-mi bag...
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Mar 22, 2006 1:56 pm

asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion

merdeneaua mea cu cash sarat, iti propun sa vii cu alexandra in regie la un meci de calibru, sportu-pandurii, poti auzi si susuru lacustelor din iarba, asa linijte ie :D
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Mar 22, 2006 2:05 pm

eclerul meu cremos, asa o sa fac. cand ie?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Mie Mar 22, 2006 2:37 pm

SOD scrie:asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion mai bhuttule si mai gigica?

bre, nu-i vorba ca ma vait sau ceva, da' de ce-mi sarirati toti in cap? (respectiv tu si alin). Io n-am facut decat sa-l desumflu nitel pe tanaru' hova. L-am desumflat de tot se pare.

Da-n rest, se pare ca nu ma cunosti daca-mi zici asa.

Mai bine lasa prostiile si vezi ca-mi esti dator c-un telefon...
bhuttu

Mesajde SOD » Mie Mar 22, 2006 2:53 pm

bah, ejti fraier, si zic asta tocmai pentru ca te cunosc. si pe tine si pe gigi. si nu sunteti deloc genul de oameni care sa verse sange pentru echipa favorita. pula mea, sunteti extrem de linistiti, dar cand vine vorba de fotbal parca da strechea in voi. ori eu asta, da-mi voie s-o numesc teribilism adolescentin. daca tot va arde de batai si de injuraturi, va stau io la dispozitie. ne intalnim, ne injuram, ne batem, da dupa aia, gata, va linistiti si deveniti neste suporteri civiliati,da?

si doi, de dimi de la 11 nr. tau e la om. o sa te sune el,da?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mie Mar 22, 2006 4:28 pm

bhuttu scrie:de aici si pana a spune ca sunt tampiti aia care voteaza pentru ca nu stiu fotbal - si in consecinta sa nu mai voteze - e ceva distanta, nu zici?

ai, bre, unde am zis că e tampiţi? io nu jignesc decat mi se ridică mingea la fileu. alceva mă deranjează. avem suptforum de folbal intern unde fiecare poa să-şi dea cu părerea, dar nu scriu decat cei care participă la concursul de pronosticuri + vreo doi sau trei. acum, dintr-o dată, au apărut specialiştii in fotbal de n-ai loc să mai dai să băşină de ei.

ovtopic: SODi, refuz să mă bat cu tine. :D deşi am antrenament. l-am intins, eri, pe un adolescent teribil şi (ca un bun amic de-al meu) la vreo 30 de minute after, mă mustra cunoştinţa că l-am pocnit pe ăla. da nici nu accept să mă injure de mamă orce puţoi de nici 18 ani care crede că e ciumeg dacă are role si este insoţit de vre-o 10-12 alţii ca el.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Mar 22, 2006 5:16 pm

datorita fabtului ca s-au iscat discutii si indoieli vis a vis de capacitatea unora sau altora de a-si esprima puntu de vedere cu privire la meciul din cupa uiefa dintre rapid si steaua am decis unilateral sa mut acest subiect pe caterinci unde oricine isi poate esprima votu fie ca ie atotcunoscutator in domeniu precum voinicu h0va sau novice precum intzeleptu kante mir.

multumesc
continuati
eyewitness

Mesajde kant emir » Mie Mar 22, 2006 6:02 pm

valeleu, ceai facut! poi tu ce crezi, ca daca v0ia omu sa-l deschida pe caterinci nu putea?
marog, panla urma ie bun shaci
rautatz de caterinci:
becaliente scrie:Tu, care razi de alti fiindca nu-i cunosc asa de bine ca tine, poti sa-mi spui si mie deosebirile dintre ei ca scriitori, fiindca cred ca i-ai citit, de razi de alti, care nu i-au citit, fiindca tu i-ai citit, nu?
kant emir

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 12:42 am

Abia astept sa v-o luati in freza. Mi-as dori sa faceti o intalnire mare forumista, baixu cu migdoshpemiidefrustaridedinamovist cu demonu cu ayrton xena si cu martoru ala fan al lui carbon. Nu de altceva, vreau sa va vad cum va innecati cu alune si fistic cand noi mergem mai departe si voi frecati telecomanda in tururile urmatoare. Vreau sa va vad fatza schimonosita de frustari reprimate si de ura ce va uneste sufletele voastre mici si negre. Vreau sa va vad cum gasiti scuze, alibiuri, cum faceti paralele cu comunismul, cum subliniati ca sunteti singuri impotriva tuturor, cum va plangeti de soarta. Vreau sa va batem in teren, sa va umilim, si in afara terenului sa nu va raspundem la provocari si sa aratam care-i diferenta intre civilizatie si neanderthal.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde marian jan » Joi Mar 23, 2006 2:38 am

regret gandurile unui om pe care odata il respectam,regret ca tu esti viitorul.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde RajaF » Joi Mar 23, 2006 8:59 am

Vreau sa va vad cum gasiti scuze, alibiuri, cum faceti paralele cu comunismul, cum subliniati ca sunteti singuri impotriva tuturor, cum va plangeti de soarta.

Da cand o sa piarda Steaua (si stim toti, inclusiv tu, ca asa o sa se intample) tu ce o sa faci?
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 12:11 pm

marian jan scrie:regret gandurile unui om pe care odata il respectam,regret ca tu esti viitorul.

ce-am zis bre? am instigat la pace si la calm pe si in afara stadionului. Dar am zis ca vreau din tot sufletul sa ii batem pe rapidisti. Ce plm e asa revoltator?!

cutuma©

Mesajde memetshot » Joi Mar 23, 2006 1:25 pm

bai ios trist ca no sa vaz meciurile astea decat pe gzp.
da tot steaua bate, desi rapidu pare mai in forma
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Mar 23, 2006 11:27 pm

D€ scrie:Abia astept sa v-o luati in freza. Mi-as dori sa faceti o intalnire mare forumista, baixu cu migdoshpemiidefrustaridedinamovist cu demonu cu ayrton xena si cu martoru ala fan al lui carbon.

Deci, in primu rand ca ma cam doare in pl cine merge mai departe. In al doilea rand ma cam doare in pl cine merge mai departe si in al treilea rand, da ai ghicit!, ma cam doare in pl cine merge mai departe dintre echipele astea doo...si deci da, nici macar n-o sa ma uit la meci in consecinta. Ca aj prefera sa cajtige echipa alb-visinie e alta treaba...da in rest aj prefera sa nu ma amestecati in disputele vuastre, ptr sinplu motiv ca mi-se rupe. :cow:
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 11:29 pm

Migurila ca de obicei cu un raspuns de bun simtz :D. Asta nu inseamna ca retrag ce-am zis mai sus ... Dar ia zi migule, tie ti-e rusine ca eu sunt viitorul? ~p

cutuma©

Mesajde nocturna » Joi Mar 23, 2006 11:32 pm

migule, recunoashte ca tu defapt tzi-ai dori sa piarda ambele echipe shi sa cashtige dinamo cupa uefa. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde MiG29 » Joi Mar 23, 2006 11:33 pm

Ai las-o dracu de treaba.Auzi cica "ca de obicei un raspuns de bun simtz"...chear asa inpresie buna ti-am facut?:D
Si nu nu mi-e rusine ca tu esti viitorul, fiinca ma uit la mine~p

P.S. Antipaticuaso, mai traiejt?Nu bre, io la ora actuala as da sfertu vostru european pe o naveta de bere.si un carton de tigari. ie bine asa? :*
MiG29

Mesajde cutuma© » Joi Mar 23, 2006 11:39 pm

Eu as da lada ta de bere pe 10 pungi de fistic ~p

cutuma©

Mesajde MiG29 » Joi Mar 23, 2006 11:44 pm

nu, ca ma dor gingiile de la ala:D
MiG29

AnteriorUrmătorul