Cat despre steaua... ma abtin ca reprezinta romania. Hair Rapid, hai Romania.
unde mai era PSDu' azi?
eyewitness scrie:care cum ar veni, unde E pesedeu azi?
bhuttu scrie:... Da' atunci de ce votasi manca-ti-as rrapid?...
asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion
SOD scrie:asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion mai bhuttule si mai gigica?
bhuttu scrie:de aici si pana a spune ca sunt tampiti aia care voteaza pentru ca nu stiu fotbal - si in consecinta sa nu mai voteze - e ceva distanta, nu zici?
becaliente scrie:Tu, care razi de alti fiindca nu-i cunosc asa de bine ca tine, poti sa-mi spui si mie deosebirile dintre ei ca scriitori, fiindca cred ca i-ai citit, de razi de alti, care nu i-au citit, fiindca tu i-ai citit, nu?
Vreau sa va vad cum gasiti scuze, alibiuri, cum faceti paralele cu comunismul, cum subliniati ca sunteti singuri impotriva tuturor, cum va plangeti de soarta.
marian jan scrie:regret gandurile unui om pe care odata il respectam,regret ca tu esti viitorul.
D€ scrie:Abia astept sa v-o luati in freza. Mi-as dori sa faceti o intalnire mare forumista, baixu cu migdoshpemiidefrustaridedinamovist cu demonu cu ayrton xena si cu martoru ala fan al lui carbon.
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori