Cat despre steaua... ma abtin ca reprezinta romania. Hair Rapid, hai Romania.

unde mai era PSDu' azi?
numa ca am zis sa tin cu rapiduletzu acuma (motivele nu le esplic pe site). Ori Faru ori Rapidu 
eyewitness scrie:care cum ar veni, unde E pesedeu azi?
cum zisei si-n alta parte, pa vremuri ma uitam si io la mondiale (si nu numa la bajetzi
) crestea pipota-n mine cand juca romanica... da' de cand cu super-adevaratii prinsi de miraju banilor (vezi alde mutu) care or uitat ca mai tre sa si transpire pe teren ca sa aiba fani si sa fie aclamati, mi s-a cam taiat. Acu poate si-or revenit.. Na, dac-or nemerit sa joace una contra alteia, ce sa-i faci? ca altfel tineam cu amadoua, pe rand, ca-s tot d-ai nostri.

bhuttu scrie:... Da' atunci de ce votasi manca-ti-as rrapid?...
asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion

SOD scrie:asa vreti voi sa o duc pe ficamea la stadion mai bhuttule si mai gigica?
bhuttu scrie:de aici si pana a spune ca sunt tampiti aia care voteaza pentru ca nu stiu fotbal - si in consecinta sa nu mai voteze - e ceva distanta, nu zici?
deşi am antrenament. l-am intins, eri, pe un adolescent teribil şi (ca un bun amic de-al meu) la vreo 30 de minute after, mă mustra cunoştinţa că l-am pocnit pe ăla. da nici nu accept să mă injure de mamă orce puţoi de nici 18 ani care crede că e ciumeg dacă are role si este insoţit de vre-o 10-12 alţii ca el.becaliente scrie:Tu, care razi de alti fiindca nu-i cunosc asa de bine ca tine, poti sa-mi spui si mie deosebirile dintre ei ca scriitori, fiindca cred ca i-ai citit, de razi de alti, care nu i-au citit, fiindca tu i-ai citit, nu?
Vreau sa va vad cum gasiti scuze, alibiuri, cum faceti paralele cu comunismul, cum subliniati ca sunteti singuri impotriva tuturor, cum va plangeti de soarta.
marian jan scrie:regret gandurile unui om pe care odata il respectam,regret ca tu esti viitorul.
D€ scrie:Abia astept sa v-o luati in freza. Mi-as dori sa faceti o intalnire mare forumista, baixu cu migdoshpemiidefrustaridedinamovist cu demonu cu ayrton xena si cu martoru ala fan al lui carbon.

. Asta nu inseamna ca retrag ce-am zis mai sus ... Dar ia zi migule, tie ti-e rusine ca eu sunt viitorul? 

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator