Avansuri sau hartuire? (femeile si barbatii sau barbatii si femeile)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 6:40 pm

pe nopti n-o hartzuieshte nime k ie urata

dada, de aia o idolatrizeaza jumatate din populatia masculina a forumului :doh:
............................
sin ella

Mesajde nocturna » Mar Aug 01, 2006 6:43 pm

fii, bre, serioasa. n-am io probleme d'astea. ie suficient sa zambesc cu toata dantura mea cu totzi cei cinci dintzi lipsa, + restu' cariatzi, shi eventual, piesa de rezistentza, sa-mi scot dioptriile cat sifoanele, ca arat shi mai najpa fara iele, daca itzi potzi inchipui asha ceva, shi p'orma ma trezesc io cu citatzii de hartzuire p'acasa. ie grele sh'astea.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Shaki » Mar Aug 01, 2006 6:48 pm

sin ella scrie:dada, de aia o idolatrizeaza jumatate din populatia masculina a forumului :doh:
la coada dupa mine, te rog.... :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 6:50 pm

ai, mah, cu siguranta s-a gasit unul care sa vada mai rau decat tine cand nu porti dioptriile... :zambet:

la coada dupa mine

da. asta pana pun io poze... de la sauna :zambet: :P
sin ella

Mesajde gaga » Mar Aug 01, 2006 7:10 pm

hai, fii sincera, arati a top model,

nici vorba, de unde si mirarea...

bre hapropos de astea nici nutz vine sa crezi catzi masculi cu super pisde acasa, in pat sau pe masa se da la deastea modeste cu tricoaie de rockeritza bubuasa (copy nanuka :D)

la coada dupa mine, te rog....

deci nu, eo dintrun motiv fuarte intemeiat si anume ca nu posed organ genital masculin nu ma dau gelozia intruchipata dupe faza asta. uo. sinelu nare nici o sheanza
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Shaki » Mar Aug 01, 2006 7:13 pm

sin ella scrie: da. asta pana pun io poze... de la sauna :zambet: :P
decida, nai shanse, io i-am facut numa nocturnei avansuri, in sensu k am cerut-o in casatorie de 254.315 ori, i-am propus o nuapte fierbinte de 879.425 ori shi ink pe atat i-am propus sa fugim in lume, da nu a vrut, acu spune-mi tu, crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc? :D

Shaki

Mesajde gaga » Mar Aug 01, 2006 7:18 pm

crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc?

nu prea creca posi sa ajungi la inaltzimea cracilor iei ~p
gaga

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 7:21 pm

offf, telefoanele astea nu-mi dau pace :nervos:

bre hapropos de astea nici nutz vine sa crezi catzi masculi cu super pisde acasa, in pat sau pe masa se da la deastea modeste cu tricoaie de rockeritza bubuasa (copy nanuka )

deci, da. ca asta am vrut sa zic si io. cand vezi ce femei frumoase au langa ei si vin cu tot felul de texte, ca dade dade o sa pui botul, te intrebi ce naiba au? is chiori? alti barbati ar da orice sa i-o traga lui nevasta-sa, si el se da la altele... sa mai intelegi barbatii!!!

da n-am inteles treaba cu gelozia si de ce si la ce n-am nici o sansa (am vazut niste poze de cand eram blonda si cred ca de aia inteleg mai greu)? sau am inteles-o gresit pe shaki. cred ca asta e...

acu spune-mi tu, crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc?

cred k da :da:. shi ar mai fi ceva. cred k ma place pe mine, dar shhh, sa nu auda admiratorii k am pus-o :zambet: :P
sin ella

Mesajde Shaki » Mar Aug 01, 2006 7:24 pm

n-ai shanse sa te interpui in relatzia furtunoasa dintre mine shi nocturna, fireshte, care eu apreciez ce am acasa :D

Shaki

Mesajde Djinn » Mar Aug 01, 2006 8:30 pm

bre, ma gandeam sa va urechez ca sunteti offtopic, da' mi-am dat seama ca n-am de ce - in definitiv, va faceti avansuri, va hartuiti, deci e bine. continuati :D

ontopic: treaba cu barbatii care nu se mai uita la nevestica superba de langa ei o fi de plictiseala? sau superba o fi guala pe dinauntru si s-a saturat omu sa i-o traga ca unei papusi gonflabile? :P
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 8:39 pm

treaba cu barbatii care nu se mai uita la nevestica superba de langa ei o fi de plictiseala? sau superba o fi guala pe dinauntru si s-a saturat omu sa i-o traga ca unei papusi gonflabile?

nu cred. dupa cum am spus deja, si nu pot sa subliniez suficient de des, barbatii sunt mult mai simpli :P. oricat de frumoasa si perfecta ar fi o femeie, barbatul o sa se sature sa o f*** tot pe ea. unii isi inseala partenerele, altii nu (poate le lipseste curajul, poate ocazia - mai greu de crezut); cert e ca toti ar vrea, dar nu toti o fac. eu personal sper ca sotul meu nu e tantalau si mai ales sper ca nu se lasa prins, ca atunci e bai :zambet:
sin ella

Mesajde gaga » Mar Aug 01, 2006 8:49 pm

sper ca nu se lasa prins

da Michael Jacson pua sa se lase? ~p

scuzatz n-am putut sa ma abtin de la vechitura asta de gluma ~p

deci nici io nush de ce hartzuieste da' merluc am avut problem cu un nene plin de bani cu superfomeie langa iel la modul exceptional de deranjant de insistent, mi-era mie jena ca nu ii era lui (d'alea cu uichenduri si tofeluri).

vreti sa va zic cum il cheama? ~p
gaga

Mesajde kant emir » Mar Aug 01, 2006 8:56 pm

hehe, ia zi gaga, cine era insistentu?
(sinelo, desvolt io cu masculii?)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde gaga » Mar Aug 01, 2006 9:02 pm

bre lucreaza in MAE, crez ca se merita sa ma ucideze ajtia?
gaga

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 9:10 pm

zi-ne! zi-ne! :zambet:

eu nu stiam gluma
(sinelo, desvolt io cu masculii?)

te rog!
sin ella

Mesajde Djinn » Mar Aug 01, 2006 9:15 pm

zi-ne lore.... asta, kantemire :D

sinella, lasa bre pe gaga sa traiasca, nu se merita sa-o punem in pericol A-)
Djinn

Mesajde Necko » Mar Aug 01, 2006 9:15 pm

pe mine nu m-a artzuit nimeni niciodataaaaaaaaaaaa :plans:
nu m-a urmarit nimeni :( nu mi-a zis nimeni mascari :(

ce urita suuuunt :plans: o sa ies la pensie neartuitaaaaaa :(
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde kahlan » Mar Aug 01, 2006 9:20 pm

nana vrei sa ieshi cu mine la un suc ?:D

ontopic: shaki are dreptate cu ignoreu, pana la momentu in care sa baga in fatza ta te ia de bratze shi singura scapare ar fi un shut in shanume. In cazu meu patzitul na ajuns pana acolo, a fost sufieient sa tzip . shi era shi pedo.
kahlan
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 01, 2006 9:21 pm

o sa ies la pensie neartuitaaaaaa

~p~p

bre va zic ca acu vazui pe net ca luo si premii de diplomatzia romana, ce plm, (biiip) il cheama bre ~p

sa nu va radetz ca are un aspect de macsim macho italian din filme, aranjat la shepte ace si cu banun bosonar. daca vatz tras-o cu iel suntetz fraiere. iar daca nu mai apar miau traso sniperii ~p

a fost sufieient sa tzip

iubita mea albastra, aia e deja tentativa de viol si aia ie alta discutziune
gaga

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 9:25 pm

o sa creasca cautarile pe google dupa numele asta :zambet:. gaga, io am glumit. nu trebuia sa ne spui. sterge repede.

Necko, pai trebuie sa fii happy :) nici eu nu am fost hartuita la modul brutal, poate am exagerat cu termenul, doar ca e extrem de enervant si cel mai enervant este ca trebuie sa dai explicatii, sa argumentezi refuzul cum zicea si nanuka, ca "de ce?". inchipuie-ti (edit: ma prostesc pe zi ce trece, am uitat cratima) ca ai merge la strandul tau preferat si un nenea rau nu te lasa sa te bucuri de soare si de cocktail si de apica. groaznic. oribil.

sper ca nu speriem acum barbatii si nu o sa ne mai curteze deloc. deci tin sa precizez ca, dupa cum s-a observat deja cu siguranta, mie imi place sa cochetez cu barbati isteti A-)
sin ella

Mesajde Sică » Mar Aug 01, 2006 9:25 pm

E cel mai nasol cand ii dai unui tip cunoscut in club, numarul tau de tel....Normal, te simti bine..sub influenta alcoolului nu prea realizezi si te trezesti a doua zi cu telefoane

pai la ce ii mai dai nr. de tel daca stii ca incepand de a doua zi vei incepe sa il ignori?
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Aug 01, 2006 9:25 pm

necko scrie:o sa ies la pensie neartuitaaaaaa

necko, te hartuiesc io :D sau shaki, ca are deja iesperentza ~p

cum sa te lasam nehartuita, sa poate?

bre, io am un caz in care n-a mers nici cu racnete in public de car-te bah! :D urat am facut atunci, eram disperata rau si enervata la culme... dar degeaba. niste ani mai tarziu, estem preteni buni ~p (e baiat de-nteles si de treaba foarte, ca altfel...)

Yoy, de pedofili d-aia de care zice pisicu am dat si io la vremea mea :blink: yuck.

ps- bre, ma hartuieste techila plm ~p ie-n shanume calduri si se suie pe mine nonstop, degeaba o arunc cu ura :P
Djinn

Mesajde Sică » Mar Aug 01, 2006 9:29 pm

bre, io am un caz in care n-a mers nici cu racnete in public de car-te bah! urat am facut atunci, eram disperata rau si enervata la culme

cred ca mai disperat era el decat erai tu.

barbati astia care cad asa repede in limba dupa o femeie, mai ales si dupa ce ii refuza mi se par cam janici
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 01, 2006 9:29 pm

http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=20753

na linc sterg cand reviu, sal futa cainii de opsedat ... de ala cu tentativa de viol sar repede :D
gaga

Mesajde sin ella » Mar Aug 01, 2006 9:48 pm

am retinut ca fetele sunt cuminti: inca nu s-a plans nici un barbat ca l-ar fi enervat vreo femeie cu insistentele. sau sunt discreti, sau nu li s-a intamplat, sau lor le place :zambet:

alo, barbatii?

toti vin, dau o raita, dar putini scriu

nana vrei sa ieshi cu mine la un suc ?

vin si io, vin si io :n:

katzy, foarte urat ce ti s-a intamplat, dar tare ma tem ca un genunchi nu rezolva mare lucru. au si tentativele de viol o parte buna, cu conditia sa ramana tentative. eu de atunci am certitudinea ca exista doamne doamne [-o :zambet:
sin ella

Mesajde Necko » Mar Aug 01, 2006 9:49 pm

ce dragute sunteti, fetelor :* jtiam io ca ma pot baza ! multzam mult ! va pup :*
aizzz&co
Necko

Mesajde kant emir » Mar Aug 01, 2006 10:53 pm

bre, cu masculii (insuratz cu bunaciuni) ie asa:
primu caz - s-a plictisit de ia (frumoasa si tuanta, ori frumuasa si dejteabta da plicticuasa etc), unbla dupa altele

urmatorul caz - nu s-a plictisit de ia, da-i plac muerile, ii plac tare de tot, si multe-multe; daca se poate - chiar toate

alt caz - nu s-a plictist (sau s-a plictist, nu conteaza), da' i se pune deo variatziune pe o tema universala (adica ce, iel nu ie om? daca aia nu, aia nu, aia nu - iel la ce mai traejte? si cand muare, parca ce ia cu iel in gruapa - nica!), sa mai schinbe si iel aieru

alt caz - cu muerea cacu muerea (a lui), da cu vecina (ori cumatra, ori cumnata, ori aia de la sauna) ie jale - curg apele pe iel cand o vede; deci nu tzine sash inshele nevasta, da i-i pohta mare de una anume

alt caz - poponetzaru (sau bi) insurat de fatzada, unbla dupa masculi - nu va intereseaza, deci nu desvolt

altu - tzine la muere, o respecta (deci notatz cu loare-aminte), da sentanpla de se potriveste dorintza (ascunsa si nerecunoscuta) cu oportunitatea - ish scapa calu din frau; da' va asigur io ca pe urma-l chinue remushcarile (se consulta cu cel mai bun preten - care zice "lasa bah, ce te tot asasipedincolo pe tine, nare nica, da-i nainte cu tupeu!", se duce la popa sa se spovedeasca, se puarta dragutz si indatoritor cu nevasta) si, intr-o buna zi, esplodeaza si marturisejte nevestei infidelitatea; daca nu reuseste asta, slabejte si se ofilejte si muare de inima rea

altu - ie suparat pe muere (nu conteaza motivu) sho pedepsejte (da' cu grija, sa nu afle si ia)

altzii - vesnic nemultzumitz de cate ceva, vesnic pofticiosh la ce nare iei acasa (si ce unbla pe drum, in halu asta de despuiate!) - nu prea au iei tupeu, da' daca da domnu?

altzii - nu-s baetz rai (dimpotriva chiar - soti de treaba si tatzi inplicatz), da' se mai intampla cateun actzident - "nui bai, asa ie de cand lumea si pamantu; in plus, daca ai grija de familie, daca aduci leafa la nevasta si ai grija de mersu casei - ce asa mare nenorocire sa te mai infruptz cand si cand? or sa ai o vaduvioara curatzica la care sa te mai oprejt in dum spre casa?"
reviu mai acush, ca ma tot intrerupe cineva
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Eagle Raider » Mie Aug 02, 2006 1:29 am

ca tot zisera-ti ca baieti nu ie hartuiti,iote mie mi s-a hantamplat anu asta!
ieram eu cu un prieten si stateam si noi pe o banca,ne mai hodihneam ascultand o muzica la belifon. pr meu imi zice "bah alea se tot plimba pe aici, hai sa merem!", dupa 5 min observ si yo ca alea tot dadeau tarcoale si am hotarat sa merem.Cand alea(un butoi si o aschie, creca cls a7a max a 8a)ne intreaba cum ne cheama, yo zic alixandru, pr meu marian, la mijto si dupa aia ne-am continuat drumu, alea tot in spatele nostru erau, hm... ce sa facem noi ,ne mai opriram de vb cu unii, nika, alea tot dupa noi, intram intr-un magazin, alea tot dupa noi,ne asteptau afara, ne apropiam de casa si zic yo:"ba hai in cartier ca nu or veni dupa noi in cartier" cand ne uitam in spate alea tot dupa noi, atunci am luat-o printre blocuri si dupa ce am luat coltu, am rupto la fuga, de parca fujeam de sarpi, fujeam si radeam,fujeam si radeam, pana la mine in scara, unde am inchis usa si ne uitam pe jeam dak au plecat.Dabi dupa 5 min le vedem palea cum ne paraseau zona si rasuflam usurati :D .Dak se repeta figura a 2-a oara le injuram(cu toate ca asta trebuia de la inceput,da dak noi fraieri) si dak nu merea atunci le incingeam nitel :D

asta ie cea mai dramatica :D da..am mai trecut prin dastea,dar lucruri minore, nu intra in categoria hartuieli :P
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde cr3tz » Mie Aug 02, 2006 1:41 am

alo, barbatii?

toti vin, dau o raita, dar putini scriu

daca nu avem experientza in domeniu :D stai sa acumulam,si vorbim dupa A-)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde Necko » Mie Aug 02, 2006 6:52 am

vai vai, saracu vulturas! l-au artzuit fetitele :D

ia sa fi fost niste codane de fro 17 ani, cu tot ce trebuie pe ele, niste 90 - 60 - 90 - sa vezi cum s-ar fi cerut singur artzuit !
aizzz&co
Necko

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma