pe nopti n-o hartzuieshte nime k ie urata
dada, de aia o idolatrizeaza jumatate din populatia masculina a forumului

Moderator: anjin-san
hai, fii sincera, arati a top model,
nici vorba, de unde si mirarea...
la coada dupa mine, te rog....
decida, nai shanse, io i-am facut numa nocturnei avansuri, in sensu k am cerut-o in casatorie de 254.315 ori, i-am propus o nuapte fierbinte de 879.425 ori shi ink pe atat i-am propus sa fugim in lume, da nu a vrut, acu spune-mi tu, crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc?sin ella scrie: da. asta pana pun io poze... de la sauna![]()
bre hapropos de astea nici nutz vine sa crezi catzi masculi cu super pisde acasa, in pat sau pe masa se da la deastea modeste cu tricoaie de rockeritza bubuasa (copy nanuka )
acu spune-mi tu, crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc?
treaba cu barbatii care nu se mai uita la nevestica superba de langa ei o fi de plictiseala? sau superba o fi guala pe dinauntru si s-a saturat omu sa i-o traga ca unei papusi gonflabile?
sper ca nu se lasa prins
o sa ies la pensie neartuitaaaaaa
a fost sufieient sa tzip
E cel mai nasol cand ii dai unui tip cunoscut in club, numarul tau de tel....Normal, te simti bine..sub influenta alcoolului nu prea realizezi si te trezesti a doua zi cu telefoane
necko scrie:o sa ies la pensie neartuitaaaaaa
bre, io am un caz in care n-a mers nici cu racnete in public de car-te bah! urat am facut atunci, eram disperata rau si enervata la culme
nana vrei sa ieshi cu mine la un suc ?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator