pe nopti n-o hartzuieshte nime k ie urata
dada, de aia o idolatrizeaza jumatate din populatia masculina a forumului

Moderator: anjin-san
hai, fii sincera, arati a top model,
nici vorba, de unde si mirarea...
)la coada dupa mine, te rog....
decida, nai shanse, io i-am facut numa nocturnei avansuri, in sensu k am cerut-o in casatorie de 254.315 ori, i-am propus o nuapte fierbinte de 879.425 ori shi ink pe atat i-am propus sa fugim in lume, da nu a vrut, acu spune-mi tu, crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc?sin ella scrie: da. asta pana pun io poze... de la sauna![]()

bre hapropos de astea nici nutz vine sa crezi catzi masculi cu super pisde acasa, in pat sau pe masa se da la deastea modeste cu tricoaie de rockeritza bubuasa (copy nanuka )
acu spune-mi tu, crezik am fost prea insistenta shi o fi crezut k o hartzuiesc?
. shi ar mai fi ceva. cred k ma place pe mine, dar shhh, sa nu auda admiratorii k am pus-o

treaba cu barbatii care nu se mai uita la nevestica superba de langa ei o fi de plictiseala? sau superba o fi guala pe dinauntru si s-a saturat omu sa i-o traga ca unei papusi gonflabile?
. oricat de frumoasa si perfecta ar fi o femeie, barbatul o sa se sature sa o f*** tot pe ea. unii isi inseala partenerele, altii nu (poate le lipseste curajul, poate ocazia - mai greu de crezut); cert e ca toti ar vrea, dar nu toti o fac. eu personal sper ca sotul meu nu e tantalau si mai ales sper ca nu se lasa prins, ca atunci e bai 
sper ca nu se lasa prins

nu mi-a zis nimeni mascari
o sa ies la pensie neartuitaaaaaa 
o sa ies la pensie neartuitaaaaaa
~p

a fost sufieient sa tzip
. gaga, io am glumit. nu trebuia sa ne spui. sterge repede.
nici eu nu am fost hartuita la modul brutal, poate am exagerat cu termenul, doar ca e extrem de enervant si cel mai enervant este ca trebuie sa dai explicatii, sa argumentezi refuzul cum zicea si nanuka, ca "de ce?". inchipuie-ti (edit: ma prostesc pe zi ce trece, am uitat cratima) ca ai merge la strandul tau preferat si un nenea rau nu te lasa sa te bucuri de soare si de cocktail si de apica. groaznic. oribil.

E cel mai nasol cand ii dai unui tip cunoscut in club, numarul tau de tel....Normal, te simti bine..sub influenta alcoolului nu prea realizezi si te trezesti a doua zi cu telefoane
necko scrie:o sa ies la pensie neartuitaaaaaa
sau shaki, ca are deja iesperentza
urat am facut atunci, eram disperata rau si enervata la culme... dar degeaba. niste ani mai tarziu, estem preteni buni
(e baiat de-nteles si de treaba foarte, ca altfel...)
yuck.
ie-n shanume calduri si se suie pe mine nonstop, degeaba o arunc cu ura 
bre, io am un caz in care n-a mers nici cu racnete in public de car-te bah! urat am facut atunci, eram disperata rau si enervata la culme

nana vrei sa ieshi cu mine la un suc ?

.Dak se repeta figura a 2-a oara le injuram(cu toate ca asta trebuia de la inceput,da dak noi fraieri) si dak nu merea atunci le incingeam nitel
da..am mai trecut prin dastea,dar lucruri minore, nu intra in categoria hartuieli 
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori