atentzie la traficul francofon celor care sunt nevoitzi sa treaca pe la arcu de triumf

caruia ii multumesc ca mi-a tinut companie
, multe gothice frumoase
, cred k s-a inceput aprocsimativ la timp, kratos shi grimegod mie personal mi-au placut, nu in sensul k o sa devin fan de azi, dar nu m-au facut sa stau cu ochii pe ceas rugandu-ma sa se termine... kratos canta un fel de gothic-doom, cu o voce de gagica, o gagica la clape shi o alta gagica pe care au adus-o sa cante la flaut (nice one)... am avut impesia k nu prea se auzea chitara bine, ori nu stateam noi in cea mai fericita zona, ori nusht. grimegod - ceva doom spre death sau oricum vocalul cela avea voce de death, voce buna, melodiile asa si asa, recunosc ca la un moment dat m-am plictisit shi-am ieshit putzin pe-afara, unde era puhoi de lume. e o moda sa stranbi din nas la trupele romaneshti shi sa-tzi faci aparitzia direct la capu de afish...
sunetul n-a fost de exceptzie, dar nici infect, in sensu k o mai dadea intr-un efect de microfonie din cand in cand da-shi revenea. bineintzeles k au zis la sfarshit 'we'll be back'
macar o trupa doua din cele pe care le-am auzit spunand asta s-ar tzine de cuvant
... a fost tare cand am ieshit afara ca totzi cei care venisera cu mashina puneau whatever that hurts la macsim

)

(a se citi tacuta)
) da era foarte stiff pe scena, zici ca ii lipisera picioarele cu super glue de podea.....clapara mi s-a parut ok ca interpretare...chitara suna destul de klar, dar numai daca stateai mai pe centru, nu langa boxe....Piesele mi s-au parut destul de variate, dar un pic nelegate...Le lipsea foarte mult tobarul( in general insa nu suport tobele pe calculator)...sunt curios cum sunau in perioada cu Tase la tobe.....
o sa ii mai ascult......tobarul mi-a placut mie personal, vocalul era bun intr-adevar......si cum eu sint mai priceput la critici, o sa spun despre ei doar ca mi-au placut per total.
Playlistul a fost cel obisnuit......niic o surpriza pentru mine. Microfoniile deranjante da au trecut....Nu mai am voce aproape deloc dar trece si asta....nu mai aud prea bine pt ca am stat aproape de boxe...dar sunt fericit, ce sa zic.....

The_FrozenLord scrie:formatiile din deschidere:
pe acele piese si au scos partile de tocatura care se potriveau PERFECT cu pogo-ul (ma refer la In A Dream).
Shaki scrie:route666, sa nu fim pesimishti. poate n-o sa fie chiar asha
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator